sziasztok,hazaértem,csurom vizesen,olyan meleg van megint mint a múlt héten,és a plusz egy óra,bizony nagyon nem hiányzik...
Lia!
Igen,az az ,Tapolca,ott voltak.Csak megtisztitottam a vinettét,egy kicsit összedaraboltam,vagyis beteszem a levesszűrőbe és egy tálra állitom,hogy kicsorogjon a leve,és egy műanyag késsel vagy akár a krémkenő lapáttal kicsit összevagdosom,aztán zacsizom és ha kihűlt mehet a fagyóba,igy teszem el télire is ,csak kisebb adagokban amennyit kikavarok egyszerre,kb egy fagyis doboznyit,de most csak két nagyobb zacskóba raktam mert mikor főzöm a zakuszkát ahhoz kell 3 kilónyi!
Juj hát rossz éjszakánk volt meg egy óra tájban valami cirkusz volt a közelben és orditoztak férfiak nők egy órán keresztül...Aztán nagy nehezen elaludtam akkor meg fél 3 fele,felsirt a baba alattunk ő is jó sokáig sirt...majd egy óra múlva kb...Bitta megunta az alvást és elkezdte a mondókáját,meg az ugrándozást és dögönyözték egymást Pocival a földhöz csapkodták egymást,aztán meg rámjött a hasmenés...na igy mentem dolgozni ma...szerencsére nem kaptam gyomorrontást vagy ilyesmit,csak meghajtott a sok savanyúság...de olyan finom volt...Hazafele beugrottam a lomosba,mert láttam, hogy rengeteg áru van kinn,nem is vettem semmit,de egy pici só bors szórónak nem tudtam ellenállni,pedig már van,de beteszem a topikomba,hogy lássátok miért...