Válasz: Társalgás
Juj de jól néz ki,mindent meg tudnám enni!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Juj de jól néz ki,mindent meg tudnám enni!
Ezek most jó nagyok! Én csak egyet bírtam enni uzsonna után.
... De tényleg nagyon finom volt így mindjárt frissiben!
Ma mi is jól kidolgoztuk magunkat.... Holnap takarítani akarok, főzni még nem kell, maradt ebéd kettőnknek még.... de ma már csak lazítok... Mindjárt lezuhanyozok, azután mindig
frissebb leszek... 
Öntözés folyamatban van a kertben... a férjem még bírja... Én mára befejeztem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok.
Gyorsan beintegetek,tegnap nagyon jól érezték magukat a gyerekek a western faluban,majd hozok képet.
Ma Ráckevére mentünk fürdeni,na ott is kiugrálták magukat. Holnap a másik nagyi viszi el őket,este jönnek vissza.
Sajnos ma az egyik cicánkat elkellett altatni,17 éves volt napok óta nem evett;ivott a veséje és a szíve sem bírta.
Kijött az este az állatorvos,segített hogy ne szenvedjen tovább.
Én voltam mellette;férjem a gyerekekkel bent,sajnos őt is nagyon megviseli ez az egész.
Pihenjetek jól,remélem nekünk is sikerül.

Jó reggelt,szép napot mindenkinek!
Ma is nagyon meleg lesz vigyázzatok magatokra...
Lia!
Nagyon sajnálom,pont igy volt Ufikám is,nem evett,csak ivott a vége fele már azt sem,hiába könyörögtem neki....szép kort ért meg!
Sziasztok!
Mindnekinek szép napot kívánok én is! 
Lia!
Örülök, hogy jól érezték a gyerekek magukat vasárnap, és tegnap is. Nem panaszkodhatnak, jó kis programokat találtatok ki nekik. 
A cicátokat sajnálom, ennyi idő alatt igazán hozzászokhattatok, megszerethettétek. De ha ennyire beteg volt már, akkor ez volt a legjobb döntés... Nyugodjék békében...
Nekünk a Roki kutyánkat kellett 13 évesen elaltatni... én is nagyon sajnáltam, és láttam, amikor eltávozott... Nem telt el 1 év, és másik kutyusunk, Betti elaludt... akkor nem kellett orvost hívni... Én Őt is sajnáltam, bár Tőle tartottam, mert nagy volt.... de a fiúk nagyon szerették mindegyiket...
Ancsa!
De jópofa szöveggel hoztad a mai kávét! Igazán találó!... ![]()
Már most nagyon meleg van... Ezért mi is korábban keltünk reggel... Első dolgom volt a zöldbabot kiszedni a nagy lábosból, szépen lehűlt a víz reggelre... megcímkéztem, és elraktam a spejzba a 8 üveget.

De most jut eszembe, hogy én még nem ittam meg a kávémat, a férjem ma is megelőzött... Na megyek is. 
Neked is repüljön a nap... amennyire csak lehet! 
Ma délelőtt ugyancsak belehúztunk a munkákba... Igyekezni is kellett, mert rohamosan elkezdet emelkedni a hőmérséklet... A férjemnek volt egy elintézni valója is, de szerencsére sikerült, és viszonylag hamar hazaért... Ma is kétszer mosott a mosógép, az első adag ruhát már behoztam...
Jó korán leszedtem a kertben az uborkát, ma is tettünk el egy 5 literes üvegbe kovászosnak... Imádom!
... Meg holnap majd csinálok uborkasalátát is. Reggel majd megint korán kelek, és megfőzök. Paradicsomleves és krumplis tészta lesz...
Ma porszívóztam is délelőtt... De most már ebéd után csak pihenni akarunk! 
Sziasztok.
Nem volt valami jó éjszakánk,nehezen aludtunk,de ez van.
Margitka.
Szorgalmasok voltatok,megérdemlitek a pihenőt.
Ebben a melegben nem is lehet kint maradni.Én is bementem a rendelőbe,jelentéseket kellett elküldeni.Ebédeltünk most van egy kis pihenő.
Finomat főzöl,nálunk holnap makaróni lesz a gyerekeknek,mi lecsót eszünk.Levest még nem találtam ki.
Szia Lia!
Nem csodálom, hogy nehéz éjszakátok volt... ráadásul még a hőség is nehezíthette...
Mi eddig pihentünk. Egy érdekes filmet néztünk meg a férjemmel... elég hosszú volt, több, mint 2 órás. A címe: Déja_vu.
Jó, hogy említed a lecsót.... Ki is vettem most a száraz dunsztból, lefotóztam, mielőtt dátumozom, és rakom a helyére:

Éhes is lettem, megyek uzsonnázni... de az étkezőbe, mert a teraszon árnyékban jelenleg 35 fok van... 

Sziasztok!
Itt vagyok,csak ahogy hazaértem,megint beinditottam a mosógépet,aztán a szekrények tetején másztam ,letakaritottam,és a konyhaszekrényben az edényeknél is raktam egy kis rendet,egy csomó vacak műanyag tálat kidobtam,amire már semmi szükség nem volt de sajnáltam eddig.Ma benn jártam a turimban és vettem egy pofás kis kuktát,meg egy cserépedényt amit még nem tudom mire fogok használni,de betehető a sütőbe...Nem túl nagy vagy 2 literes csak!Ötletet kérek mit is készitsek benne?Beteszem a topikomba a képeket!
Aztán kitergettem,ettem ,mosogattam most pedig megyek a zuhany alá,mert már ragadok!
Szia Ancsa!
A turmixok jöhetnek egymás után! Igazán guszták! 
A mosógép nálunk is minden nap dolgozik egy kicsit... ma kétszer is ment... A konyhában nekem is kellene már megint egy kis takarítás... na majd, ha túl leszek a sürgős elrakásokon... bár nem tudom, hogy mikor lesz vége... akkor az következik itt is...
Milyen jó, hogy mindig találsz a turiban valami hasznos edényt! Várom a fotót róla! 
Gondolom, hogy már lezuhanyoztál! ![]()
Én is párszor... 
Én mára elköszönök... Megint kinézett egy filmet a férjem a neten... Ha jó, akkor végig is nézzük... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás