Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
Ó most látom, hogy közben Te is jöttél! 
Hú de nagy munkában voltatok tegnap! ... Meg is érdemeltétek utána a fürdőzést Ti is!
Akkor a hétvégén megint együtt lehettek a gyerekekkel! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szia Ilona!
Ó most látom, hogy közben Te is jöttél! 
Hú de nagy munkában voltatok tegnap! ... Meg is érdemeltétek utána a fürdőzést Ti is!
Akkor a hétvégén megint együtt lehettek a gyerekekkel! ![]()
Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt kellemes napotok legyen,sikerült jól aludni,remélem a napot is kibirom,szerencsére nincs túl nagy hajtás!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Én amint megiszom a kávét, máris érzem a frissítő hatását... Már az illata is hat! ![]()
Örülök, hogy jól aludtál, akkor mára is laza napot a dolgozóban! ![]()
Hozzánk már tegnap este felé, még 9 óra sem volt, ideért az eső, dörgéssel, villámlással... Aztán hajnalban is esegetett, majd 5 óra után ismét... most egy kis szünet van, de teljesen be van borulva... Jó, hogy este leszedtem a málnát, mert le verte volna az eső, mivel jó érettek voltak a szemek... Na és a férjem az uborkát... hiszen az meg úgy nő, hogy alig győzzük most szedni... De legyen is, mert most egy ideig folyamatosan akarjuk szedegetni... Hideg nincsen, most 18 fok körüli a hőmérséklet.
A kukát most én tettem is a ház elé reggel, közben a férjem megfőzte a mi kávénkat is..
Akkor most már én is megiszom a részemet! 

Szervusztok,itthon vagyok.
Fő a zöldbablevesem,mos a gép!
Nálunk is jó nagy eső volt,frissitő nyári zápor,nem volt vihar.Mikor kijöttem a munkából ,kitárt karokkal forogtam az esőben egy szál trikóban,annyira jól esett a felfrissülés,a benti nyomasztó meleg után!
most szaladok teregetni,lehúztam az egész ágyat,minden izzadt volt a tegnapi ,meg azelőtt éjszakák után!
Szia Ancsa!
Finom üdítőkkel jöttél! 
Nálunk reggel óta csak rövid idejű kis eső volt pár alkalommal, inkább a szél és a felhők az uralkodóak... és időnként a nap is megmutatja magát...
Máris szorgoskodtál, hogy hazaértél! Ügyes vagy! 
A mai délelőttünk a kerti munkákkal telt el... és a boltba is átléptem... Mi most ettünk finom gyümölcslevest, amibe még + tettünk a tányérba görögdinnye és cukordinnye kockákat is... hú nagyon fim lett vele! ... aztán még libazsírt is ettünk kovászos ubival!
... Most nagyon jól érzem magamat! 
Margitka!
Váljék egészségetekre,nagyon finomakat ettetek.Én hűtögetem a levest hogy el tudjam tenni,már a második adaggal megy a gép!
Holnap piacolok én is,hazafele,uborkát veszek ,kovászolni,meg egy tököt főzeléknek és szeretnék kukoricát megint,nagyon finom volt a múltkori.Én megvárom a sárgadinnyét,mig olcsóbb lesz,mert érdekes módon a mentős doki legelőször is azt kérdezte tőlem,ettem -e dinnyét?Ezek szerint attól is beteg lehet lenni?
Mindjárt eszem a levesből,én úgy szeretem a hűtőből,de most még jó lesz úgy is ha kicsit kihűl!
Nálunk a város környékén lévő falvakban, volt ahol tojás nagyságú jegek estek...Autókat ,tetőket tett tönkre,érdekes és szerencse,hogy Várad megúszta!
Ancsa!
Én holnap zöldbab főzeléket főzök fasírt lesz hozzá. Van karalábéleves és gyümölcsleves is. ![]()
Már szépen van a kertben cukkini is, abból is akarok majd valamit csinálni... lehet, hogy grillezzük? ... Majd megbeszéljük mi legyen.
Én nem hallottam, hogy meg lehet betegedni a dinnyétől... de sokat semmiből sem szabad enni, az biztos...
Jó étvágyat kívánok a leveshez!... csak óvatosan egyél! ....
Hú a mindenit! Ez a tojás méretű jég nagyon veszélyes.... nem szeretnék ilyent én sem látni élőben! 
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,jól aludtam,alig várom a munkaidő végét,szeretek a piacon csámborogni.majd jövök,puszi,legyen szép napotok!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
A kávé melletti szöveg bizony igaz lehet... mindenképpen elgondolkodtató... Most elég kellemes az idő nálunk, a nap is süt, és már 20 fok van.... de még egy kevés esőt jeleztek mára..... Holnapra viszont nagyon sokat....
Mindenesetre most megiszom én is a kávémat, megnézem a levelezőimet, és még olvasgatok a hírekben...
Neked laza napot, majd sikeres piacozást! 
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek a dolgozóból.
Tegnap nem volt időm jönni,sok volt a teendő.
Margitka!
Itt is kellemes az idő,volt vihar szerdán nálunk is,szerencsére kárt nem csinált.Az eső is nagyon kellett.
Ancsa!
El is hiszem hogy várod hogy vége legyen a munkának,ma én is nagyon.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás