Válasz: Társalgás
Ancsa!
Egyenlőre nem esik... elvonultak a sötétebb felhők.. bár még dörgés volt közben... olyan bizonytalan az idő...
De lehet, hogy elmarad most akkor az eső? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Egyenlőre nem esik... elvonultak a sötétebb felhők.. bár még dörgés volt közben... olyan bizonytalan az idő...
De lehet, hogy elmarad most akkor az eső? 
Szia Margitka! Tudod szépen ment felfelé az ára a kiegészítőkkel mert kellett merevítő, üveg bele, díszléc ami eltakarja a habot, mert nem kell falazni. Ezt csak a nyílt falhoz fogják beilleszteni. Majd meglátjuk hogyan csinálják. Igaz ebbe benne lesz az anyag, legalább láttuk milyen lesz, mert megmutatta szétszedve. Több ponton zár stb. Reggel megyünk húsért a maszek henteshez majd meglátom milyet kapunk. Utána már oda is teszem hogy tudjunk beszélgetni. A torta receptjét is majd leírom csak legyen időm.
Remélem Lia gyerekei jól vannak, hallottuk a robbantást borzasztó!
Ancsa! Ez is bejárati ajtó nem kell falazni csak beilleszteni. Púrhabbal kitömni a réseket. Több ponton zár ez is biztonsági.A beillesztése sem olcsó 70 ezer Ft lesz, a szállítása meg külön 6 ezer Ft. De ezzel együtt fél milla.
Itt esett az eső az előbb.
Mára el is köszönök további szép estét kívánok Mindnekinek!
Sziasztok!
Csak beintegetek,nem vesztem el,na jó egy kicsit.Megint összejöttek a dolgok,van mit intézni.
Margitka!
Szuper jó ez a csap,így legalább kevesebb vizet használtok,nem kell várni még odaér a fürdőszobából.
Ügyesen be is szerelte a férjed.
Itt volt egy nagy eső,na meg dörgés villámlás is.
Ilona!
Szép lesz majd az új ajtótok,ha még drága is de sokáig rendben lesz.
Én ma egy kis sóskát főztem,kaptam a szomszédból,levesünk még maradt holnapra.
Ancsa!
Hogy bírod a munkát,megbékéltél már a főnökasszonyoddal?
Ilona!
Aranyos vagy,köszönöm jól vannak a gyerekek,szerencsére tőlük messze történ,szörnyűség.
Sok fiatal,nem tudom milyen világot élünk.
Halihó!!! 
Én meg jól ott ragadtam a tévé mellett... A Derrick című filmsorozat egy részét néztük eddig az M3-on...
Most nézem, hogy nem is köszöntem még el...
Ilona!
Pesten Gábor fiamnak is olyan bejárati ajtaja van, ami több ponton is zár... manapság sajnos már fontos a biztonságos ajtó...
Akkor holnap szép húst vegyetek! A torta receptje is ráér, majd ha több időd lesz, akkor beírhatod! ![]()
Nekem is eszembe jutottak Lia gyerekei, de Ők Londonban élnek... Mindenesetre szomorú, hogy ennyi robbantás történhet ... ![]()
Látom Te időben elköszöntél, aludjatok jól éjszaka! 
Lia!
Örülök, hogy jelentkezel! Gondoltam, hogy sok intézni valód lehetett... 
Igen, tényleg jó ez a csap, amit karácsony előtt a fürdőszobába vettünk, az is hasonló, átfolyós, eddig meg vagyunk elégedve vele! ![]()
Nálunk csak épp csepergett az eső, amikor jött haza a nagy fiam.. de sajnos azóta sajnos semmi... ha reggelig nem esik, lehet majd locsolni...
Azért az kicsit megnyugtatható, hogy nem ott volt a robbantás, ahol laknak a gyerekek... de elkeserítő, hogy milyenné válik a világ...
Most már én is elköszönök mára. Megyek fürödni, aztán bújok is az ágyamba.További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,sziasztok!
Hozzánk ideért az eső,éjfélre,dörgött,villámlott,a macskák bebújtak mellém kétfelől az ágyba.szakadt rendesen!
Ilona!
A mienket is purhabbal tették be,de aztán körbe kellett vakolni.
Lia!
Nem veszek róla tudomást,azóta nyugi van,tegnap volt egy tachnológus egész délelőtt nálunk,attól a cégtől amelyiknek dolgozunk,a bélés elég ráncosan jön ki,a bélelők nem birják kisímogatni,ketten varrjuk bele a cipőbe...Jöttek az ötletekkel,hogy igy tegyük,úgy tegyük,húzzuk meg,ne húzzuk meg..a végén odajöttek megkérdezni,hogy én hogy csinálom,mert az enyémek jók,csak a másiké nem....Mondtam,hogy én minden darabból levágok egy kicsit mielőtt elkezdem bevarrni...nahát!szóltak a kolleganőmnek,hogy az is vágja...merthogy túl hosszú...feltalálták a spanyolviaszt!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Itt 13 fok volt már 6 órakor, amikor lejöttem. A férjem már fél órával előbb kiment öntözni.... Így ma én főztem a kávét... persze előtte a muskátlikat én is megöntöztem a párkányokon, és kint az udvaron is a petúniákat és a rózsákat szintén... minket ugyancsak elkerült az eső, a Duna elszívta a felhőket...
Ancsa!
Köszi a kávét, én azért nem mondhatom el, hogy koránkelő lennék.. ez velem igazán ritkán fordul elő... de azért 6 óra felé mindig fent vagyok. ![]()
A nagy fiam is hallgatta a tévében, amikor hazaért, hogy pont arra is nagy felhőszakadás volt, ahonnét indult haza Budáról...
Bezzeg Gábor nem úszta meg Pesten! ... Háromnegyed 8-kor ezt olvastam, a Skype-re írta:
"Helló! Itt brutálisan ömlött az eső... Még most is esik, de amikor indultunk... kb 30 centi hömpölygött az úton, nem látszott, hol van az útpadka...na... itt özönvíz volt... ömlött a víz... az emberek nem mertek kimenni az épületből, meg az aluljárókból...mindenhol patakok voltak.. nagyon komoly volt...."
Ekkor felhívtam, és mesélte, hogy tetőtől talpig bőrig ázott... A buszmegállónál a székekre álltak fel, míg a buszt várták... ítéletidő volt! 
Épp most mutatták a tévében, hogy mi volt a helyzet tegnap Pesten...
Ma is kidolgoztuk magunkat délelőtt... Folytattuk a sövényvágást az utcai részen... Hát nagyon el volt már terjedve... de szerencsére rendbe tudtuk tenni!... Aztán átléptünk a boltba jutalom sörért... Én nem vagyok nagy sör ivó, de ez a fekete ribizli ízesítésű sör nagyon bejött! ![]()

Meg különben is ma 33 éve költöztünk be ide az új házunkba! 

Jó egészséget további 33 évig is!
Nekem is van itthon valami bogyó izesitésű söröm,és volt ilyen poharam is,mig el nem tört...
Na itt egész nap felhők,vonultak,de nem esett több eső,egyelőre,majd biztosan megint éjjel...hogy felverjen...
Megyek is megengedem a fürdővizet,be akarok feküdni,a két kezem annyira fáj ahogy húzom a bélést hogy szinte begörcsöl a tenyerem,reggel nem birtam behajlitani az ujjaimat ,úgy meg voltak dagadva,a szemem is jól mint a bili,a huzattól!És holnap még a tortát is meg kell csináljam a kolleganőmnek,már alig várják!
Ja és a tejet is sikerült kifuttatni,most mostam le a gázt...mi jön még?
Szia Ancsa!
Köszi szépen! De szépek ezek a virágok! Színesek, jó kedvre derítőek! ![]()
Hasonló a helyzet itt is... már hűl a levegő, csak 17 fok van... Néha dörög is az ég, de csak messziről... Néztük az időképet a neten, egész Dunántúlon esik, ide meg csak egy-két csepp hullott az előbb, szerintem a szél fújta csak erre....
Akkor igyekezz is lepihenni, hátha jót tesz a kezednek.... Holnapra meg sok erőt a torta elkészítéséhez! 
Ma már ne csinálj semmit se!
Délután megmostam a hajamat, meg is száradt, én is csak pihenni akarok már! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás