Válasz: Társalgás
Most már én elköszönökmára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már én elköszönökmára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,kellemes napot mindenkinek!
Margitka!
A kis asztal már ott van,most fogják lefesteni a keritést a héten akkor szebb lesz a kis udvar...Nekem is tetszik a csigaforma! ![]()
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Én pontosan így iszom a kávémat csakis tejjel már! Köszi! ![]()
Akkor biztos hangulatos lehet az udvar. Milyen színű lesz a kerítés a szüleidnél?
... Hihi, nem is gondoltam, hogy rákérdeztek, hogyan csináltam a csiga formát. ... Ugye milyen gyorsan elkészültem vele, és hogy így mennyire egyformák is a kanyarok! ![]()
Nálunk egyenlőre 18 fok van, és olyan eső előtt borongós az idő... egyenlőre erőlködik a napocska is... de, hogy meddig? ... A kávémat megittam már... kezdődhet a nap....
Neked is jó munkát! Kitartás! 
Sziasztok!

Margitka! Utólag nagyon boldog születésnapot, jó egészséget kívánok a férjednek! A csigaminta meg még különlegessé teszi a tortát. Nekem nagyon tetszik! Nagyon jó ötlet!
Délelőtt megint elmentünk rendezni az ajtót, vittük az előleget, megcsináltuk a szerződést. Majd jun. 10.-e után lesz készen és akkor hozzák be is építik. Hát nem gondoltuk hogy ez ennyire borsos összeg lesz. De sajnos oda csak ilyet lehet tenni, méretre szabottat, mert hiába vettünk volna készen az OBI-ból még a két szélére is kellett volna venni, de az nem passzolt. Mert két méter széles a hely és azt kell beajtózni. Meg nem is volt szép és ott is drága volt. Nem is lehet akár milyet, meg kellett nézni, hogy azért menjen a házhoz is.
Megint elfáradtunk most akarok majd hajat mosni és be is csavarni. Még ma nem kellett főzni ezt megúsztam mára.
Szia Ilona!
Aranyos virágokat hoztál! Na és látom, hogy eper is van a kis kosárban! ... Már nálunk is szépen jelentkezik ... de még nem láttunk éretteket...
Köszi, már át is adtam a szülinapi jó kívánságokat! ![]()
Na akkor csak lesz új ajtó!... Biztos jó erőset készítenek majd! Elárulható, hogy mennyibe fog mindez kerülni? 
Nekünk volt még leves és hús is kölessel, amit tegnap csináltam... De csak szedtem friss salátát, és tojásos nokedlit ettünk a leves után, mert sok üres, kifőzött nokedlim maradt, elsokalltam szombaton... még a fagyasztóba is tettem... csak tojásokat kellett kisütni rá. Jó sok salátát ettünk hozzá!... Ja és még a tortából is volt. ![]()
Különben délelőtt mi is elfáradtunk, mert most meg az utcafronton vágtuk a fagyalsövényt... jó alaposan fel volt már nőve, rendesen megdolgoztatott bennünket, mire elhordtuk a levágott ágakat... meg a vadszőlő az, ami nagyon felfutott... Most már ebéd után vagyunk, és pihentünk is egy kicsit... de valahogy nincs kedvem belefogni nagyobb munkába, olyan fülledt az idő... Hol jönnek a felhők, hol a nap süt erősen... ilyenkor nem jó kint dolgozni... meg idebent sincs sok kedvem hozzá...
Akkor szép lesz a frizud... talán már meg is mostad...
Tudod már, hogy holnap mit főzöl?

Szervusztok!
Ma nagyon szép idő van nálunk,jó meleg és süt a nap!Igy ma mostam még egy adagot,a tegnapiakat be is tudtam szedni,kinn száradtak...porszivóztam,ebédeltem,ma is lazulós napom van,főzve van,majd csak holnap kell valamit összedobnom..
Ilona!
Biztosan szuper lesz az ajtó,le fogod fotózni?Hamarosan teljesen új lesz a házatok,aztán megint sokáig semmit nem kell csinálni rajta.
Margitka!
A kerités fehérre lesz festve,beton kerités,nem fa,legalább tiszta lesz egy darabig,mert az időjárás úgyis összepiszkolja,bár most hogy a kutyák nincsenek,tovább tiszta fog maradni.Pihenjetek is,dolgoztok eleget,még olvasni is sok,nemhogy megcsinálni!Nekem nem hiányzik az eső,volt részünk benne elég,olyan jó most hgy süt a nap.Láttam a kertet nagyon szépen fejlődik a vetemény,öröm végignézni rajta!
Én is most olvasom,hogy elfelejtettem felköszönteni a Férjedet,kérek elnézést utólagosan is jó egészséget és minden jót kívánok!
Szia Ancsa!
De szép kék virágú bokorral jöttél! ... Az a kalap is illik bele! 
Itt viszont egyre jobban sötétedik... lehet, hogy mégis lesz később valami? 
Biztos szép lesz a kerítés a festés után! ![]()
Köszi, nem akartam beírni a szülinapot, de pont a gyertyás fotó lett a legjobb, azért azt tettem be a fórumba... A jó kívánságokat átadom!
... Ő épp kiment körülnézni, be kell csukni az üvegházat... elkezdett dörögni...
Szia Margitka! Még csak most vagyok készen vele. Eddig elbeszélgettük az időt a férjemmel.
Itt is dörög, jó sötét felhők gyülekeznek, éjszaka is hallottam egyszer hogy dörög, de elkerült bennünket.
Holnapra vendégek jönnek, ebédet kell főzzek. A férjem azt mondta hogy sült oldalas legyen, grillezve, de ezt most a sütőben készítem. Én tarját szerettem volna, de marad az oldalas krümplipürével. Aztán húsleves lesz, vagy gyümölcsleves még eldöntöm. Meséltem már ezekről az ismerősökről, még a gyereke hozzám járt, azóta tartjuk a kapcsolatot. Mi voltunk a tanúk az esküvőjökön is. Már a gyerek nagy volt mikor megesküdtek. A férj építész a nő gözgazdász.
Az ajtó 500 ezer Ft, ideszállítva és beépitve.A férjem mondta is hogy mi nagyon le vagyunk maradva az árak terén, nagyon sokalja. Igaz megint borzasztó áremelések vannak, ahogyan megyünk vásárolni szembesülünk vele! De én mondtam, sajnos ez ennyi hiába idegesíti magát, a fizetésünk kevés sajnos! De ő ahhoz hasonlítja még, hogy ha elakarod adni a házat akkor lenyomják az árát, de miért, mikor egy ajtót mennyiért veszel. Semmi extra benne. Kívül aranytölgy a színe belül fehér és nem fa hanem műanyag. A fák nagyon rondák voltak, én mondtam maradjunk a műanyagnál; ezért a színe kívül olyan mint a fa ablakunk. Igaz ő ezt nem szereti de majd megszokja.
Én is nyomott vagyok pedig kávé és fagyi is volt ebéd után.
Ancsa! Ha készen lesz akkor majd készül róla kép és megnézitek. Még a ház színét is felakarjuk frissíteni aztán már semmi nem fér a keretbe. A parkettát ketten csiszoljuk a férjemmel, már megkérdeztük lehet kölcsönözni gépet.
Ilona!
Bizony én is megállapítom, bármit is nézünk, hogy minden milyen drága... De azért néha meg kell engedni magunknak valamit... Azért nem semmi, hogy fél millió Ft, és nem is egészen kedvetekre való.... De biztos szép lesz, ha elkészülnek vele. Én is várom majd a fotót róla! ![]()
Ez az időjárás megviseli a szervezetünket... ma már be csináljál semmit sem.... kell az a pihenő! ![]()
Finom lesz sülve a tarja... Mikor akarod sütni?... Reggel?
Juuuj,erre nem gondoltam,hogy ilyen drága legyen az ajtó!Nekem legalábbis annak tűnik,így átszámolva,nem is merem az ottani árakat!
Az baj ha dörög Tifelétek,akkor az éjszaka ideér!én meg egyedül vagyok a macskákkal,félek ha dörög,vagy jön a vihar!akkor nem is hagyom kinn a kiteritett ruhákat éjszakára...
A sült oldalas a kedvencem nekem is ,grillezve főleg nagyon finom!
Nekünk biztonsági ajtónk van,de ha megölsz sem tudom már mennyiért vettük,de ez is elég drága volt,mert több helyen záródik,és jött szerelő hozzá aki berakta,meg körbefalazta,stb.azt is fizetni kellett...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás