Válasz: Társalgás
Lia!
Persze akkor lehet majd rendesen szeletelni, ha kihűlt... megvárjuk... Tehát macerásabb? ... Azért így is kíváncsi vagyok rá, mert tetszik a végeredmény! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lia!
Persze akkor lehet majd rendesen szeletelni, ha kihűlt... megvárjuk... Tehát macerásabb? ... Azért így is kíváncsi vagyok rá, mert tetszik a végeredmény! ![]()
Jaj de kenyér!Csodaszép és milyen tökéletes,húúúú de irigy vagyok!A miccs pedig tök szupi,mustárral ettétek?
Ancsa!
Olvastam a receptesben a kókuszos süti receptjét! ... Tényleg egyszerű, de úgy látom, hogy a végeredmény nagyszerű. Majd valamikor kipróbálom. Köszi, hogy beírtad! 
Itt gyönyörű napsütés lett, a férjem kiment permetezni a növényeket, én pedig a hársfa alatt pucoltam megint diót, lett most 35 dkg... A fiúk szeretik csak úgy szedegetni is.... jó kis nassolni való számukra... ![]()
Még van valamennyi törni való, de már nem volt kedvem csinálni... megvár, azt hiszem...
Érdemes megsütni,tényleg nagyon finom!Kóstoltam egy munkatársamtól,aki már megsütötte,a héten ,akkor már tudtam hogy én is megsütöm!
Ancsa.
Igen mustárral ettük,ezt nagyon szeretjük mert ebben nincs bírkahús.
Ancsa!
Biztos kipróbálom ezt a kókuszos sütit, csak az tart vissza, hogy én már mindenből csak 1-1 kis szeletkét ehetek.. sajnos... De majd megbeszélem magammal... ![]()

Pedig az az igazi finom amiben van az is Lia!De sajnos olyat már nálunk is csak ritkán kapni...egy helyen olt a városban ahol bivalyhúst tettek bele,birka helyett na az aztán isteni finom volt...de már rég megszűnt...
Meglátod Margitka,a családodnak nagyon fog izleni!Meg persze Neked is!
Akkor én mára elköszönök,mivel rosszul aludtam az éjjel remélem ma fogok jól ha hagynak a maccsok is,ők már elhúzódtak,az idő esős volt egész nap,megint délután jól beborult volt dörgés is...
Majd reggel jövök kávéval,addig is puszi és szép álmokat!
Ancsa!
Gyönyörű ez a kéknefelejcs, amit hoztál búcsúzásul! ![]()
Itt viszont csodás nyári nap lett délutánra, még most is 23 fok van árnyékban! Ma még biztos kimegyek a kertbe, olyan jó ilyenkor még ha csak körülnézek is, gyönyörködök a virágokban! 
Te pedig lehetőleg most éjszaka már aludj jól, hogy kipihenten kezdhessed a vasárnapot! 
Ancsa.
Nekünk ez jobban ízlik bár a bírkát szeretjük.
Margitka.
Mi is kint voltunk a kertben közben volt egy kis eső,még szivárványt is láttunk.Megöntöztem a virágokat mára ennyi.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.
Lia!
Én most jöttem be ismét a kertből... annyira jó odakint. De itt nem volt semmi eső... viszont nekem is elég volt, mert mindig lehet odakint találni munkát...
Nem fotóztad le a szivárványt? 
Én is követlek, elköszönök mára. Te is pihenj jól éjszaka! 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt ,kellemes napot kivánok!
Remélem ma végre javul az idő erre is,bár Bonifác van,és az este dörgésre és esőre aludtam el.Néztem egy kis filmet is a reklámok közt,aztán már nem birtam kivárni a végét,annyi volt a reklám és mindig ugyanaz..A cicák jók voltak,aludtak végig,igy kaptak jutalom falatot is ma reggel az alutasak mellé...Még mindig ,minden párna,macskaágy és szőnyeg ki van teregetve,nem száradtak meg,itt nem volt napsütés tegnap sem...Ma ,mivel van időm magamra,manikűrözni is fogok,kipróbálok egy új mintát ha sikerül.Van egy csomó ,finom puha kekszem valamit kellene kezdeni azzal is,egy keksztortára gondoltam,de nem tudom milyen krémet kavarjak bele,nincs valami receptetek?
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét, nélküle én is nagyon barátságtalan vagyok... ![]()
Nálunk most már süt a nap, és 13 fok van. Jó így felkelni! Mi már nagyon ritkán nézünk filmet ott, ahol reklámokkal szaggatják meg a filmet.... Inkább megkeressük a neten, és onnan átirányítjuk a tévére a számítógépről... Például ezt tettük pénteken is, amikor a tévében közvetítették volna valamelyik adón a "Vágyak vonzásában" című filmet feliratozással... Na azt már nem!
.... A neten rendesen megtaláltuk szinkronizálva! Jó kis film volt, már régen láttuk is, de nem emlékeztünk rá pontosan.. De most tetszett újra, jó volt megnézni...
Na végre, hogy jók voltak a cicáid, és tudtál pihenni éjjel!... Talán emlékeztek a büntire?.. de igazad is van, ilyenkor meg jutalmazni kell! ![]()
Én sütés nélkül keksz alappal például citromos túrótortát, vagy gesztenyetortát is is szoktam készíteni...
De láttam már a neten keksztortát is, de azt csak másnap lehet felvágni, mert puhulnia kell. Íme: Keksztorta recept
Na és Te nem keresgéltél eddig? 
A kávét már mi is megittuk... Még kicsit benézek a levelezéseimbe, aztán a hírekbe a neten, bár a hátam mögött a tévé is szól... azt is hallgatom fél füllel... Aztán főzök, a húslevest már fel is tettem... Barna rizs és gyömbéres csirkemell lesz. Szedek ki a kertben friss salátát, mert eléggé sűrű, azt t csinálom meg ecetes lében. ![]()
Majd jövök pihenni. Neked is jó munkát! ... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás