Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Margitka, Lia!
Sok szeretettel köszöntöm a Gáborokat névnapjuk alkalmából!

Sziasztok!
Először is Margitka sok szeretettel köszöntöm a fiadat névnapja alkalmából.

nekem nagyon elment a délelőtt,a férjemmel kell fogászatra járni,tegnap 5 fogát húzták ki egyszerre,nehezen állt el a vérzés mivel szedte a vérhígítót.Szerencsére estére már nem volt gond,jövő héten megyünk vissza.Egymás után estek le a régi koronák,most szinte az egészet újra kell építeni.
Az ablakpucolást elnapolom,szeretnénk majd az előszobát kifesteni az ünnepek után,majd akkor megcsinálom.
Ilona!
Köszönöm a férjem nevében,majd átadom este a jó kívánságot.
Sziasztok újra! ![]()
Most van itt az ideje, hogy pihenőt tartsak... Ebédre jó sok gulyáslevest főztem, hogy holnap ne kelljen főzni... Már ebédeltünk... Viszont későn raktam be a buktának a tésztát a gépbe, mert átmentünk pár dologért a boltba, és jól elhúzódott az idő, mert előtte még ki is teregettem a kimosott ruhákat.... Még csak most kelnek a tepsiben a lekváros bukták... De legalább már levest ettünk... fejenként 2 tányérral is. 
Ilona!
Köszönöm szépen a fiam nevében is a névnapi megemlékezést!
... Átadom majd holnap személyesen is, mert csak reggel tud jönni...
Lia!
Neked is köszönöm a megemlékezést Gábor napra. ![]()
Én is sok szeretettel Köszöntöm a Férjedet itt is névnapján! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Neki! Remélem, hogy nem szenved sokat a fogai miatt, és minél hamarabb elkészülhet az új! 
Akkor 
Na megsültek a bukták... most hagyom hűlni, aztán lehet tesztelni majd! ![]()

Már meg lehet kóstolni, mert langyosra hűlt... hoztam így is kóstolót:

Sziasztok!
Hoztam délutánra egy kis finom habos kávét!

Margitka! Nagyon guszták! És mivel vannak töltve? Szép napotok lesz holnap megint együtt a családdal.Én már most kívánok nagyon szép napot holnapra!
Sok finomságot készítettél lehet majd válogatni belőle! Reméljük még az idő szép lesz holnap. Itt már elég erősen fúj a szél, ettől hidegebb a levegő is.
Hívott a fiam, Levente éjszaka megint nagyon belázasodott. 39.9 fokos volt a láza, mindent kihányt.Annyira gyenge hogy csak fekszik. Reggelre egy kicsit jobban lett, de még vizet sem tud inni mert az is kijön belőle. Most viszik az orvoshoz,most rendel. Biztosan megint valami vírust kapott el, kíváncsi vagyok mit mond, mert a múltkor sem kapott gyógyszert, ugyan így volt, aztán a végén megint itt kellett az ügyeletre szaladni vele, mikor hazajöttek. A torka volt begyulladva arra kapott gyógyszert, de legalább használt. Két hétig járt oviba és beteg lett. Már érdeklődtem és itt is ilyennel betegek a gyerekek. Hogy mi van már megint?

Szervusztok,hazaértem!
Voltam benn a szüleimnél,jót beszélgettünk,aztán itthon persze macskawc pucolás,etetés,majd összeszedtem a száraz ruhákat,gyorsan elmosogattam a kiürült paprikás krumplis fazekat és most fogok enni...De előbb én is kívánok nagyon sok,boldog névnapot Gábornak,Margitka!
Ja és ezért kapok egy buktát? ![]()
Jaj Ilona,szegény kis Levi már megint visszaesett?Sajnos az oviban sok a beteg gyerek,könnyen el lehet kapni mindenfélét!
El ne felejtsem kikésziteni a húsokat reggelre,hogy kiolvadjanak,a csorbához!
Ma hazafele bementem egy drogériába,ott szoktam minden nyár elején venni magamnak egy Secret deot,nagyon szeretem,kitart egész nyáron.És ha már ott voltam pár csattot és hajfeltűzőt is vettem,úgy döntöttem egyelőre nem vágatom le a hajam.Már meg tudom kötni pici copfba és befogom egy hajfeltűzővel,Egyelőre,mig meg nem unom hagyom nőni!
Most pedig megyek enni mart nagyon éhes vagyok.
Margitka!
Jöttem kóstolóért,nagyon guszták.Szívesen megkóstolnám.
Végül csak nekiálltam,az ablakokat átpucoltam,a függönyöket nem szedtem le azt majd a festés után.Készen van a takarítás is, jöhet egy kis pihenő.
Ilona!
Sajnálom hogy megint beteg a kis unokád,többen jöttek hasonló panasszal,nagyon gyengék,esnek össze.Egy nagy lányt a váróból kellett becipelni mert annyira rosszul volt.Mielőbbi gyógyulást kívánok,talán ha jön a jobb idő nem lesz annyit beteg.
Hahó! ... Na akkor újra itt vagyok megint! 
Ilona!
De finom habos kávét hoztál! Nagyon finom lehet, de ezt csak nézni merem...
A buktákat most szilvalekvárral töltöttem.
Itt is hűvösebb már az idő... a szél nagyon hamar megszárította a ma reggel kiteregetett ruhákat, már be is hoztam.
Nagyon sajnálom a kis Leventét, hogy megint így belázasodott... elég sokat betegeskedik! Remélem, hogy most hamar rendbe jön! ... Jobbulást kívánok Neki! 
Ancsa!
Közbe látom, hogy Te is megjöttél! ![]()
Köszi a jó kívánságot Gábor nevében is, még 2 buktát is kaphatsz érte! 
Tehát hajcsatot használsz, mint a tini lányok!... Majd ha melegebb lesz, akkor gondolom, hogy azért csak levágatod a hajadat Te is...
Jó étvágyat kívánok, éhen ne halj! ![]()
Ja most értünk haza a zöldségesből, mert már kevés az alma, és szerencsére nagyon szép Jonathán almát kaptunk 199,- Ft/kg-os áron. Már ettünk is belőle, nagyon finom ropogós! 

Lia!
Hát persze, hogy vehetsz belőle Te is!... Tényleg nagyon finom lett... De én csak 2-őt mertem enni belőle... ![]()
Ügyes voltál az ablakokkal!
... Én is megállapítottam, amikor kész lettem, hogy csak nekiállni nehéz...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás