Szervusztok!
Végre hét vége van és én is sikerül benézzek,nagyon fárasztó,hosszú hetem volt,ma is későn értem haza,a főnökömél voltam,munka után,segítetem takarítai,mert hétvégén nagy társaság lesz náluk,aztán a gyerekek miatt mindig nagy a rendetlenség,meg minden össze van fogdosva,a főnököm a lábtörése után terápiára ráj,a felesége,meg a gyerekekkel mindenféle plusz órákra,na a lényeg,hogy sikerült rendbe tegyk mindent,senki nem volt otthon,küldtek taxit utánam hogy hozzon haza,az meg eltévedt,mivel egy új környék,még minden házat most építenek csak,vagy 20-25 percet kellett várjak a taxira,már nagyon ideges voltam,mert egy nagy domboldalon álltam kinn az utcán,és egy lélek sincs arra,csak félkész házak teljesen üresen,végre megtalált a taxiés hazaértem...nagyon kifáradtam,egész hetem ilyen zsúfolt volt...
Nahát ,de milyen jó hogy benéztem,így láttam Klárit is bejelentkezni,hú de rég láttalak!
Lia!
Szuper program,milyen jó hogy láthatják,kedven csapatukat,"élőben"!
Margitka!
Biztosan nagyon szuper volt a nyaralás,lesznek esetleg fotók,amiket láthatunk?
Próbáltam beköszönő képet,de nem engedte feltölteni...
Itt nálunk holnapra 10 fokot esik a hőmérséklet,állítólaag csak 19 fok lesz,éjjel pedig csak 9...remélem a virágaim még maradhatnak kinn, nem szeretném még behozni őket...azt sem tudom hova fogok mindent pakolni.
Kevés ráérő dőben rajzoltam párat,pihentet,jól esik foglalatoskodni vele.Főztem is,hét végén még egy adag szilvát kapok,abból csokoládés szllvalekvár lesz.