Szervusztok,mindenkinek kibírható,kellemes estét,csak most értem ide,végre kész a háztető,a fiúk elpakolták a cuccaikat.Nekünk maradt a törmelék és a takarítás,de azt mondtam,mindent ott egyen meg a penész,amíg nem enyhül a forróság,nem megyünk fel a padlásra.Elképesztő mit vittek véghez a fiúk ,az év legforróbb időszakában csinálták meg a tetőt! De én olyan boldog vagyok,csak arra tudtam gondolni,apu milyen büszke lenne ha látná a házat!Mindent,amit neki megígértem,véghez is vittem,és most már a házra nem kell nagy munkálatokat végezni,költeni.
Mi már teljesen szétfolytunk,az a kevés háj is, amit sikerült felszednem olvad ki belőlem...állítólag enyhül már ez a forróság,holnapra esőt is jeleznek,ami persze teljességgel biznytalan,csak ezt a forróságot tudják percre pontosan jelezni,de hogy eső mikor lesz...
Ma már voltam madarakat etetni,meg locsolni is,jó lenne ha esne az eső rendesen.
Lia!
Milyen jó hogy jössz szabira és 3 hét? Nekem ez olyan hihetetlen,még a varrodában míg dolgoztam is csak 5 napot adtak ki nyáron,5-öt meg télen az ünnepek közt...a többit apró cseprő ünnepnapokra levonogatták tőlünk,ennyi szabim egyben sosem volt!
Margitka!
Nagyon kis édesek a cipellők,örülni fog neki Hanna!Húú az én tűzhelyem egy matuzsálem,nem is tudom hány éves,vagy 20-25...nagyon megszoktam ,nem szívesen cserélném ki,teljesen jól működik,igaz a sütő ajtaja már elég rozoga,mozog benne az üveg..
most ma csak pihenő napot tartottunk,holnaptó belecsapunk a takarításba,remélhetőleg enyhébb lesz már a levegő.