31,285

Válasz: Társalgás

https://i.postimg.cc/hGTDS8H1/4a94b03c-5500-4f6d-8999-b4a7d2cc32d0.jpg

Szervusztok,kellemes hétvégét mindenkinek!
Már megint úgy elszaladtak a napok,hogy tegnap nem is néztem be...igaz későn értünk haza mind a ketten.Tegnap érdekes módon igen hideg nap volt,alig 24 fok,éjjel pedig 13 ,elő is kellett venni a vastagabb takarót,bár az ablakot nyitva hagytuk bukóra,a levegő friss,finom,de hideg volt.
Tegnap túl sok mindent nem is csináltunk miután hazaértünk,elég fárasztó vot mind a kettőnknek.
Ma is felkeltünk korán,Lacinak menni kellett,én pedig kifutottam a piacra,alaposan bevásároltam,nem lehet megállni,annyi minden van,hogy ezt is kell,azt is kell,aztán alíg bírtam hazahúzni!Sárga dinnyét vettem,idén azok nagyon finomak,a göröggel nem vagyok megelégedve,nem találtam még igazán édeset,finomat.
Mivel egyedül voltam itthon,ami elég ritkán történik meg,gyorsan mindenhez,is hozzáfogtam,először is indítottam a gépet,kétszer mostam,majd odatettem a babot meg az oldalast főni a kuktába,megraktam a tepsit mindennel,be a sütőbe,plusz a vinettéket is,hadd süjenek,és elraktam Laci csípősét télre,meg három üveg lecsót,és egy üveg ringlószilvát,ami elég kemény és savanyú volt,pedig enni vettem...Megtisztítottam a vinettéket,odatettem hogy lecsorogjon,szitába,befejeztem a bablevest,kész lett a tepsis krumpli,hússal,hozzáfogtam takarítani,mindent alaposan lecsutakoltam a konyhában,még a szemetes vödröt is kimostam,a gáztűzhelyet,kívül belül,porszívóztam,felmostam,épp a fürdőszobát takarítottam, mikor hazaért Laci...addig ivott egy kávét az udvaron,míg befejeztem a felmosást és felszáradt,utána ebédeltünk.
Még elmosogatta,ő pedig felsöpörte az udvart,most már letettük magunkat pihenni...Ez mára nekem elég is volt,bár még találnék dolgot,holnap is nap van,meg utána is...
MArgitka!
Juj de szépséges a kalácsod!Ezt látva kedvet kaptam valami kelteshez,de csak holnap sütök,ma már semmit,elég volt!
Lia!
Biztosan kedvező lesz az egyetem,Levinek,büszke lehet az az intézmény, ahol tanulni fog,ritka az ilyen okos,tehetséges diák,a tanárok örülni fognak neki!