31,273 Utoljára Ancsa szerkesztette (Ma 16:00:22)

Válasz: Társalgás

Szervusztok,hazaértem,ebédeltünk,elmosogattam,most pihenek.
Befelhősödött, nagyon esőre áll,mégse esik...csupa felhős az ég,hihetetlen,hogy ennyi felhőből egy csepp sem esik...
Laci a tegnapi túrós puliszkát ette, én pedig rizses lecsót!
Az éjszaka elég hideg volt,hajnal fele úgy éreztem fázik a hátam,bukóra volt hagyva az ablak,de csak 13 fok van éjjel,bizony éreztük!Még reggel is mikor mentem munkába,fáztam,hideg szél fújt.Hazafele meg beborult,azt hittem elkap az eső,de nem lett semmi abból sem..
Beléptem a patikába vettem egy doboz magnéziumot,mert Laci is elkezdte szedni,aztán fogy rendesen,pótolni kellett,persze már nem kaptam azt a fajtát,amit azelőtt vettem,ez kevesebb hatóanyagot tartalmaz,így kettőt kell bevenni belőle.LAcinak hagytam az erősebbet,mert én már úgyis szedem egy ideje,nekem nem gond reggel,meg este bevenni,már bennem több van.
Ma voltam az ismerősömnél,akinek meghalt a férje,van egy kutyája,aztán a sok gond miatt ,elfoglaltság miatt kevesebb figyelem jutott a kutyára, múlt héten vettem észre,hogy a farkaskarma túlnőtt és visszakunkorodva belement a húsba,feltűnt, hogy nem ugrál folyton körülöttem,aztán sokat fekszik,hát fájt a lába.Szóltam is a gazdájának,jól megjedt,hogy most mi lesz,mivel a férje vitte mindig autóval orvoshoz ha kellett,ő nem tud vezetni,a fiánál  van az autó,azok meg elutaztak nyaralni...na felhívtam az én állatdokimat,másnap ki is ment és szájkosárral sikerült a kutya karmát levágni,ma mikor mentem már nagy boldogan ugrándozott nyüszítve,hogy mit hoztál nekem?Mindig viszek valami madárlátta falatot,annak úgy örül!
Még két hét és jönnek Laci barátja és a felesége egy hétvégére,aztán szállást kellett keresni nekik,mivel    nekünk nincs itt alhatási lehetőségünk,nem lévén vendégszobánk,az utcánk végében van egy kis motel,most ott fognak szobát kapni,épp készül Laci átmenni,lefoglalni nekik!Szerencsére olyan közel van hozzánk,és tiszta,csendes,zárt udvar ,parkolási lehetőség,remek kis barátságos hely és megfizethető.
Próbáltam feltölteni képet,de a feltöltő nem fogadja,talán később megpróbálom megint,a sütit akartam hozni,kóstolót a túrósból!