31,237

Válasz: Társalgás

https://i.postimg.cc/TwgkPrYL/dc8686ed-f352-4214-8943-011574e911cf.jpg

Szervusztok,én is itt vagyok már!
Tegnap fejfájással ébredtem,egész nap fájt a fejem,fél oldalon,meg a szemem is,itthon hasra vágtam magam és estig aludtam,de még akkor sem volt egészen jó,szerintem a klíma valahol megfújt és a huzat,amire amúgy is allergiás vagyok,még varrónő koromból...
Ma befejezték a munkát a szomszédnál a tetősök,most a fél ház teljesen készen van,csakhogy a mienkhez hozzá sem fogtak,mert még van befejezni való munkájuk máshol,és csak majd 3-án tudnak jönni hozzánk is...nem vagyok boldog, hogy megint várnuk kell..de nagyon ügyesen,szépen dolgoztak,úgyhogy kivárjuk őket.Legalább utána tudunk járni az üvegcserépnek,amit találtunk a neten,hogy beépítsék,fényt ad,nem lesz sötét a padláson.
Ma is változott a programom,azt hittem délben jövök haza,hát a főnököm megkért ,ha tudnék segíteni nekik otthon,és fel is vitt az új házukba,meg haza is hozott.Kicsit soká értem haza,így már nem tudtam piacra menni,meg főzni...holnapra maradt.Mire megérkeztem a fiúk már elmentek,csend van végre és Lacit sem hívogatják folyton fel a padlásra..
Nagyon meleg lett,jó hogy hazahozott autóval,elég lett volna hazajönnöm,ha csak kitesz valahol.A macskák el vannak nyúlva mindenhol,alszanak,Laci is szusszan kicsit,én meg benéztem,szerencsére látok is már,tegnap kész lett a szemüvegem,nagyon jól látok vele,kicsit szinte erősnek is tűnik,de persze a gyenge szemcsi után ez érthető.
Lia!
Jó hogy hazaértetek szerencsésen,küldjetek már valami esőt ere is,mert a Körös olyan kicsi,hogy a halak háta kilátszik a vízből...csupa hínár az egész,minden kő kilátszik a mederből..
Margitka!
Én még nem sikerült jó dinnyét vegyek idén,Pennyből nem is mertem venni sosem...holnap Lidlbe szeretnénk menni,de nem tudom, ha nagy meleg lesz,nem indulunk el.
Ilona!
Gondold is meg jól,tudom ,hogy a pénz jól jön,de az egészség nagyon fontos,vigyázz Magadra!