Válasz: Társalgás
Margitka!
Micsoda szépet kaptunk Tőled, aranyos vagy. Lassan megyek haza, itt a vége.
Ancsa!
Egy kis esőt ide is küldhetnél, na meg balevest is. ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,576 2,577 2,578 2,579 2,580 … 2,584 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka!
Micsoda szépet kaptunk Tőled, aranyos vagy. Lassan megyek haza, itt a vége.
Ancsa!
Egy kis esőt ide is küldhetnél, na meg balevest is. ![]()
Szia Ancsa!
Nálunk egész nap borús idő volt, az esőt vártuk... most meg a felhők mellett a nap is megmutatja kicsit magát...
Finom ebédet készítettél mára is.
Akkor már cseresznye kompótotok is lesz télen!
Pihenjétek ki a mai napot! 
A fotó pedig nagyon jól néz ki! Finom lehet ez a cuffnisság! ![]()
... válaszoltam a kertes topikban is! ![]()
Lia!
Akkor talán már haza is értél közben! Otthon azért pihenjél is! 
Örülök, hogy tetszik a kreálmányom. 
... itt most eléggé süt a nap a felhők mellett... mi is várjuk a kertnek az esőt...
Reggel mindig korán ébredünk és fel is kelünk... Most meg már álmosodok. Én már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Jó reggelt! Kedd van. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Az éjszaka hasonlóan telt, mint már az utóbbi időkben, voltak rövid megébredéseim. Korán, már fél 5 előtt felébredtem. Ma reggel is kellett a kenőcs a derekamra, még semmi javulást nem érzek.
Jelenleg 14 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 26-27 fok körül várható. Esőt mára még nem jeleznek, tegnap is csak pár csepp esett le nálunk.
Ma gulyásleves lesz ebédre, a fagyasztószekrényből vettünk elő, és rizsfelfújt készül most pudinggal. ![]()
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is a dolgozóból. Éjszaka itt eshetett az eső mert vizes volt a beton.
Most kellemes az idő.
Margitka!
Sajnálom hogy nem javul a derekad, az enyém most jól van szerencsére.
Finom ebédetek lesz majd, jó ötlelt a rizsfelfújt lehet a hétvégén sütök én is majd.
Szia Lia!
Nálunk nem volt éjszaka eső, minden száraz volt már reggel. De ha igaz, akkor holnapra talán is is lesz valamennyi eső. Mert a kert várja! Ma olyan nyomott itt a levegő!
Napközben már elég elviselhető a derekam, de sajnos reggelenként nagy fájdalmak vannak még mindig.
De jó, ha neked már jó, azért vigyázzál Magadra! 
Délelőtt gyorsan elkészítettem a rizsfelfújtat. A férjem pedig megfőzte hozzá a pudingot. Aztán még Gáborral kicsit beszélgettünk, és utána mentünk is a dolgunkra. Végre a 6- kezeléseken is túl estem. Hazafelé a Tesco-ba is beléptünk.
Már túl vagyunk a az ebéd utáni kávézáson., Rendet is raktam. Jöhet egy kis pihenő...

Szervusztok,szép estét mindenkinek!
Ma nem esett az eső,és délutánra már a nap is kisütött,holnapra már 27 fokot mondanak.
LAci ia hazajött,ebédeltünk,kicsit takarítottam az udvaron és kinn metszegettem a nyuszifülekből ,mert nagyon szétnőttek,már a járdára is kihajlottak.
Hazafele bementem a patikába,mert úgy döntöttem szedek egy kis magnéziumot,ártani nem árthat,na de háromfélét is ajánlottak,elmondtam, hogy rosszul alszom,éjjel felébredek,van hogy hajnali fél 3-3 után már egyáltalán nem tudok aludni,gyomorremegés,ideges és türelmetlen vagyok,napközben fáradt,minden izületem fáj,melegségek még midig jönnek rám...úgyhogy kaptam magnézium bisglicinátot meg egy valeriánás,golgotavirágos doboz tablettát,hogy este vegyek be egyet-egyet...na,ma fogom elkezdeni ,kíváncsi vagyok,sok reményt nem fzök hozzá,de bosszant, hogy ennyire nem tudok egy éjszakát nyugodtan végigaludni,igaz a macskák is rajtunk mászkálnak,Laci mondjuk nem ébred meg rá,de én igen..és folyton az órát lesem...ilyenkor már álmos vagyok,el is alszom hamar, de folyton felébredek.
MArgitka!
Sajnálom, hogy nem javul a derekad...de általában mikor vége a kezelés sorozatnak,aztán jön meg a hatás.A rizsfelfújt nagyon guszta én jól megszórnám kakaóval,úgy szeretem,meg fahéjjal.
Szia Lia!
Már azóta biztosan otthon vagy,kell az a kis eső,nálunk még jelzik a héten,majd meglátjuk,de már ez is sokat segített!
Szia Ancsa!
Finom tortát találtál nekünk!
Itt sem volt ma eső, de holnapra már jelzik, hogy akár 5-6 mm is eshet.
Én a virágaimat rendeztem a nappaliban. A korallvirágokat megmetszettem, mert eléggé megnyúltak. Majd szépen nőnek az új kis hajtások.
Kint megöntöztem már a virágaimat. A vinkákkal nagyon meg vagyok elégedve, a napot nagyon bírják, csodásak! A pistikét viszont mindig más helyre rakom... nehezen találom meg a helyét... azt jövőre nem is veszek, inkább több vinkát!
Kíváncsi leszek, hogy a magnézium és a másik tabletta szedés után lesz-e javulás az alvásban? 
Remélem éjszaka most majd jobban alszol Pihenjetek jól! 
Igen, nekem is azt mondták, hogy a 10 kezelés után kb. 3 hét múlva várható javulás... na az még odébb van...
Mi most köszöntünk el a neten a gyerekektől, aranyos volt Hanna, ott a másik mama 2 napot. Már kezdett nyűgös lenni, vitték fürdetni...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Kellemes ébredést! Szerda van. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Az éjszaka sajnos sokszor megébredtem, óránként néztem az órára. Reggel kellett a kenőcs a derekamra, semmi javulást nem érzek.
Jelenleg 15 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 21-3-23 fok körül várható. Mára esőt jeleznek, talán 2-6 mm is előfordulhat.
Ma krumplileves lesz ebédre, és rizsfelfújt pudinggal maradt, de tojásos nokedlit is csinálok egy kicsit és hozzá salátát.. lehet választani majd délben. ![]()
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 2,576 2,577 2,578 2,579 2,580 … 2,584 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás