Válasz: Társalgás
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este elkezdtem olvasni a fórumban, de szükség volt a segítségre a fürdetésnél, aztán már nem jöttem vissza, csak kikapcsolni a gépet...
Ancsa!
Gyönyörű virágos képpel jöttél este! 
Akkor jó sokat dolgoztatok! Nézem is mindjárt a topikodat! ![]()
Bizony Hanna mindig kint szeretne lenni... amint kiértünk a teraszra, már kanyarodik is hátra a lépcsőhöz, és nyúl a kezünkért, mert egyedül nem tud lejutni a 3 lépcsőn... aztán irány a homokozó, a csúszda, a hinta, és utána lehet szedni a százszorszép virágokat és a vad árvácskát, amit egyenként hord az anyukájának!
... Hihi, de van amikor visszaveszi.. ![]()
Ma korábban keltünk, és reggeliztettünk, mert a gyerekek Székesfehérvárra mentek a maratoni futóversenyre, ahol már fut is Bogi... 2 hete Baján is megcsinálta! ![]()
Az éjszaka most is megébredtem párszor, végül fél 6 előtt le is jöttünk az emeletről... sajnos a derekam újra kínoz, kell a kenőcs... ezért nem is mertem elmenni a gyerekekkel... de elláttam ennivalóval addig, míg haza nem érnek hozzánk. Ma még itt lesznek, csak holnap a munka után indulnak haza Pestre...
Mi főzésben vagyunk, fő a húsleves, a rakott rizs is most lett kész, és meggymártást is csináltam... Még kel a kalács Hannának!!! Ma éppen másfél éves! 
Nagyon szép lett mostanra az idő is szerencsére!
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra... A gyerekek úgyis csak fél 2 után érhetnek vissza hozzánk...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt. Aztán a gyerekek is ittak indulás előtt...
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: