Szervusztok!
Ideértem én is.
MA reggel megint bekavart Mimozska...hihetetlen.Reggel az az első mindig, mikor felkelek, hogy mind kirajzanak az udvarra egy kicsit szemlézni, nyújtózkodni, aztán jönnek be és reggeli.
Ma is kimentek, mikor hívom őket,jön a három fiú, Mimó nincs sehol! Azt hittem felrobbanok, egyszer csak megjelenik a túloldalon a kerítésen! Laci is tiszta ideg volt, azt mondja nem létezik ő bevarrta a kis lyukat, ahol sejtettük , hogy lelép.Hívogattam egy darabig,de inkább elszaladt!Na, gondoltam,ott egyen meg a fene,ha ilyen kis hülye vagy, nekem menni kellett munkába, ma Laci otthon volt, mondtam figyelje, ha vissza akar jönni , engedje valahol be!
Délelőtt felhív Laci, hogy szerinte nem Mimót láttam hajnalban a sötétben,ugyanis a hálószobából jött elő...Na mondom olyan nincs, csak megismerem a saját macskám, meg a nevére közelebb is jött.Lehet ,ahogy járkáltál ki a kamrába ,ez,meg az,besurrant és nem vetted észre!De nem mert ő figyelt.Na, a macskán csak nem fogunk vitatkozni, majd ha hazajövök,felmászom a létrára,mert volt egy sejtésem, amit mondtam is Lacinak, de persze ,leintette, hogy ott biztos nincs lyuk...márpedig volt...megtaláltuk a nagy lyukat a hálón,ahol lelépett,a fáskamra falára volt a talicska felakasztva,a fölött volt a lyuk,amit lentről nem láttunk.Mire hazajöttem, Laci azt is beszőtte, úgyhogy most már tényleg nem maradt ,ahol meglépjen!
Ilyen,fontos dolgokkal tudtunk ma is foglalkozni,őrület,mennyi bajt tudnak okozni!
Nálunk ,hajnalban nagyon hideg volt,fagyott,keményen,de mostanra elolvadt a tegnap hullt hó is.Siettem haza, mert el akartunk menni a Lidlbe..végül miután ebédeltünk, ellustultunk..végül is semmi fontos nem volt, amit feltétlenül venni kellett volna.
Ebéd után felbontottam a nemrég rendelt Félix alutasakos dobozt.Mert ki szoktam tenni egy tárolóba és onnan kapják a kaját,erre ez egyik alutasak ki van pukkava, kifolyt összeragadt minden a dobozban!Nagyon mérges voltam,mert már hamadik alkalommal kapom így a rendelést,hogy egy két tasak ki van szakadva és minden csupa matyak a dobozban!Le is fotóztam és egy reklamáció keretében elküldtem a fotót a zooplusznak,2013 óta vagyok a kliensük,még sosem kaptam sérült,vagy összetört ,összenyomott dobozt sem,nem hogy magában a karton ládában legyen sérült ,a dobozos csomagolásban a tasak...Mivel nem is szoktam rögtön felbontani,van itthon több bontatlan dobozom,már elég büdös is volt mire kibontottam..

Vissza is kellett volna küldenem nekik,de így már nehéz lett volna,viszont felhívtam a figyelmüket,hogy ilyet persze már nem adhatok oda a macskáknak és van mikor több tasak is sérült,kifolyt,azokat ki kell dobnom,nekem az veszteség...meglátom mit válaszolnak...
Ilona!
Nagyon finomságosnak látszanak a sütik,elfogadnék belőlük! NEkünk is van még kinn az udvaron fa,amit vettünk tavaly és már nem raktunk be a kamrába, mert a benti száraz volt és azzal fűtöttünk, ez meg friss, kinn van letakarva az udvaron, majd ha vége a fűtési szezonnak, akkor fogjuk berakni.