Szervusztok,itt vagyok már én is!
Húúú , Lia, de sok szomorú hírrel jöttél.Gyors felépülést kíváok a műtét után, Te pedig miél hamarabb legyél túl a szemműtéten,akkor megint jól fogsz látni! Az altatás mindig fájdalmas a családnak, de megváltás a beteg állatnak.
Én most jól aludtam, volt kis megébredés, de hamar visszaaludtam, reggel pedig alig bírtam felkelni, jó, hogy holnap alhatok tovább.
LAci elment vásárolni nagy hősen, aztán mikor beért a Pennybe , csak a kávét találta meg a listáról, rögtön felhívott.Kész kabaré volt,hogy akárhogy irányítottam, mivel én már ismerem a Pennyt, hogy mit , hol lehet találni, pl.mascarponét, ami mindig van a Pennyben, ő nem találta, állítva , hogy nincs.A végén rábeszéltem kérdezze meg az egyik eladót, és nagy boldogan jelentette,megtalálta!!Atán nem találta a macskakonzervet, persze az is meglett végül a tejnél végzett,majd akkor megkérdeztem , na kb meg van minden, van még valami?Erre azt mondja kecsketej...mondom nem a polcon, a listán!Van e még valami?NEm,nem, mindent sikerült megvenni.NAgyszerű,végül én már nagyon jót nevettem,mert ő már igencsak ideges volt mire végzett!NA, majd máskor nem akar egyedül menni vásárolni!
Hazafele beléptem a piacra, vettem csirkeszárnyakat, abból terveztem a nokedlit paprikással, vettem még szedeléket is, amiből a zsírosabbját kiolvasztottam, lett egy kis zsír, meg tepertő.
Megfőztem a paprikást , nokedlivel , és elkészült a tepsi krémes is.
Kicsit tudtam a virágokkal foglalkozni, sok szárazat lepucoltam, volt ,ami kifagyott kinn, az kidobtam, locsoltam, nálunk ki- kisüt a nap. Közben megebédeltük a maradék spagettit.Most ültem le, Laci aludt is egy kicsit , míg én a krémest dobtam össze.
Most már mindennel kész vagyok,pihenés következik.