Válasz: Társalgás

Szervusztok,megjöttem!
Tegnap olyan összevissza napom volt,a fejem kóválygott,rossz volt a közérzetem,de nem si tudtam miért?Ma semmi gond,most mondják,hogy valami bolygó együttállás volt tegnap sok emberre rosszul hatott!Na,de jó hogy már nem csak a frontokat érzem meg,hanem a bolygóállásokat is!
Tegnap kaptam hóvirágot,ma elléptünk a Ldlbe,a kertek mindenfele tele vannak hóvirággal,olyan kis szépek!Végül nem sütök süteményt,inkább egy kenyeret dagasztottam be,most kel..pedig fánkot én is tervezek már egy ideje,de vettünk gumimacikat a Lidlben,a mai nasink meg is van,szeretjük a gumicukrot mind a ketten...még van gyümölcs itthon,narancs és gránátalma,az most jobb,mint a süti,ez az átmeneti idő nagyon nem jó senkinek!
Lia!
Sajnálom,hogy megbetegedtél,mert még fáradt is vagy a sok munkától,még hamarabb elkapsz bármit!Remélem azért sikerül kifeküdd ,kipihend és hétfőre jobban leszel.
Ilona!
Milyen ügyes kisfiú,gratulálok a jó eredményhez!A süti is remek,mindenféle tervem lenne süti,de mindig elmegy a kedvem mire odakerül a sor,ma is elmentünk vásárolni,mostam még egy adagot,bedagasztottam a kenyeret,felsöpörtem kinn,már a csudának van kedve bármihez hozzáfogni..Begyújtottunk,a meleg meg ellustít!
Margitka!
Igen rendesek, hogy igyekeznek segíteni az ügyintézésnél,nálunk nem ilyen előzékenyek,nem elég hogy mindenhol sort kell állni,sorszámmal..de még ha valami papír hiányzik,rögtön leráznak,majd gyere vissza ezzel,meg azzal! Utálok hivatalokba járni!
Úgy néz ki nálunk kisüt a nap,próbálkozik legalábbis előbújni,na csak holnap akkor ne süssön mikor a medve kinéz,jöjjön már az a tavasz,ne késlekedjen sokáig!A gólyák már elindultak hazafele,nyomkövetős gólyáról jött a hír,hogy már Mauritiuson van,Szenegálból elindult hazafele.
Na,figyelem a kenyeret,mikor kell formázni,ma azzal foglalatoskodom,főzve van,kényelmeskedünk!