Válasz: Társalgás

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Itt reggel esett az eső, utána a hó fújt a szél erősen! Jó, hogy ma nem kell boltba menni, nincs kedve az embernek.
Én nem gondoltam rosszra, gondoltam hogy az unokával vagy! Jól gondoltam, csak a lottón volna ilyen szerencsém! Akkor még volt plusz ráadás, hogy a kicsivel tudtál még lenni! Tündér lehet, ahogy már ragaszkodik hozzád!
Örült az ünnepelt a tortának, jó nehéz is volt és finom!
Mi csak a Tamás bizonyítványát láttuk eddig, a többiek még nem kapták meg eddig. Tamásnak két négyese van a többi ötös, aminek nagyon örülünk. Most kezdte el a középiskolai első osztályt és már itt van a félév, borzasztóan rohan ez az idő!
Nagyon várjuk a központi felmérés eredményeit is!
Lia!
Gratulálok az unokád bizonyítványához, szép eredmény nagyon! Olvasom, hogy Levente meg az idén felvételezik az egyetemre, így rohan az idő! Nagyon ügyesek, büszék lehettek mindegyikre!
Még péntekig kell várni és megtudjuk milyen pontokat ért el az unokánk!
Ancsa!
Hű de finomnak néznek ki a kiflik! Éppen ez volt eszembe, hogy megsütöm mert van mák töltelékem karácsonyról, dió és lekvár is itthon. Ezekkel imádom nagyon.
Remélem minden rendben lesz a központi felvételin, már csak péntekig kell várni.
Annak örülök, hogy ha nem is szokott le a párod a dohányzásról, de már csak keveset szív, és nem megy le tüdőre. Lassan meg is lesz ennek is az eredménye, de nehéz azonnal letenni ennyi év után.