Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Olvastam, hogy Zsombor milyen aranyosan emlékezett a kenyér sütéseidre! 
Vasárnap ebéd után elmentem Pestre a gyerekkel, mivel Boginak fogorvoshoz kellett délelőtt mennie, hogy a Gábor meg tudjon otthon dolgozni... Aztán ott is aludtam, és tegnap a munka után odajött Fecó értem.... Kicsit még elbeszélgettek a gyerekkel, és este együtt jöttünk haza... a vonatunk 7,120-re ért ide... a férjem kijött az állomásra kocsival értünk. Akkor meg itthon még vacsoráztunk együtt hárman, és meséltem a férjemnek...
Ancsa!
De finom kávét hoztál még vasárnap a rózsa mellett!
... Jó sok finomsággal láttad el megint a nagybácsikát. Igen, most a gyümölcs fogyasztása a legfontosabb.. mi is ettünk. De jót nevettünk mi is a férjemmel most az álmodon! 
Köszi a tegnapi kávét is, gondoskodtál a fórumban róla! 
Laci nem dohányzik már, jól van?
Ilona!
Bizony örültem, hogy Hanna így eszi a kalácsomat, mert ugye most is sütöttem Neki! A maradékokat, ami elég sok volt, azt elvittük. otthon is eszegette! Örülök, hogy jól sikerült az írás, de várjátok a pénteket, igaz! 
Piroska barátnődnek csodás tortát készítettél! Ennek valóban csak örülni lehetett! 
Az éjjel most is elég jól aludtam, de azért volt 1-2 rövid megébredés... Aztán 5 óra körül ébredtünk ma is.. Majd fél 6-kor jöttünk le az emeletről.
Jelenleg 1 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben is talán 6-7 fok körül várható.
Ma gyümölcsleves lesz es krumplifőzelék... a férjem tegnap sütött ki kolbászt bőven. Búvártórós is maradt, pedig vittünk a gyerekekhez is bőven.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: