Sziasztok!

Margitka!
Hú de finomakat csináltál, a lángos nagyon guszta. Itt paradicsomleves volt, meg rántotthús, de van még Hortobágyi palcsi is.
Nem tudtam hamarább benézni, mert most jöttünk haza. Beteget látogattunk, már meggyógyult de nem volt időnk eddig. Pedig még a nászasszonyt is meg kellene valamikor.,
Úgy rohan a hétvége, nem érem magam utól. Pénteken elmentek a gyerekek, szombaton István hívott meg az esperes délután 5 órára. Jól elbeszélgettünk.
Most meg már készülök holnapra én is, a Vizkereszt lesz a témakör fel kell még dolgoznom holnapra. Szövegértés stb.
Hozom majd a képeket is. Nem tudtunk sielni, mert nem vittünk semmit. Minden itthon maradt a léc, bakancs! Még ez nem is lett volna gond, mert lehetett volna kölcsönözni, de a ruhák azok kellettek volna. Még szerencse, hogy két dzsekit tettem be, egy vékonyat és vastagot, na merghg meleg sapkát. Kesztyűk is itt maradtak szépen a fiókban. Ági a menyem bepakolt mindent, ő adott kesztyűt a kezemre, Így csak szánkóztunk és hófánkoztunk. Előtte megnéztem Zakopánét, nem volt hó vékonyabb kabátban voltak. Mire kimentünk hát volt hó, hideg, hóvihar is, -11 fok. Hóviharban jöttünk haza is a Tátrán, nem láttunk hgérom méterig. Nekem tetszett, nem féltem, mintha filmet forgattunk volna olyan érzés volt. Izgalmas!
Tervezték megyünk ki februárban jönnek Leviék is. Mindenki tud sielni remélem összejön nem lesz beteg egyik sem.
Jó filmezést Nektek!
Lia!
Bátor vagy drukkolok holnap ha menni kell a sebészetre! Akkor most lesz az unokádnak vendég gyerek, lesz program bőven.
Ancsa!
Nagyon jó volt ez a kikapcsolódás, de még jó lett volna egy kicsi.