Szia Ancsa!
Mi még ma is lazább napot tartunk, van tegnapról maradék ebédre... Azért én magamnak főztem egy kis rántott levest őrölt köménnyel, borssal, és egy tojással. Én nagyon szeretem. 
A reggeli után átsétáltam a Tesco-ba, mert csak 1 db paprika maradt meg, és a paradicsomból is csak pár darab maradt... szeretek egy hétre előre bevásárolni a reggelikhez.. Kaptam szép karalábét is, majd jó lesz levesnek valamelyik nap... Meg vettem gombát holnapra, a férjem rántott gombát akar enni...
Majd még délre kisütöm ma a maradék lángos tésztáját is.. ha ma esszük meg mindet, akkor is elfogy majd holnap...
A karácsonyi-szilveszteri fényeket már mi is kihúztuk, már tegnapelőtt, de még elég sok a hó, a bokrok is vizesek, majd ráérünk leszedni és elrakni...
Itt eléggé csúszós az úttest is, szerencsére a szélén nem jártak autók, így a hóban tudtam közlekedni gyalogosan... Söprögetni nem lehetne, mert a járdák fele is havas még...
Nekünk is van még 2 rúd diós bejgli a fagyasztószekrényben, kókuszos is van ... Én is csak sósat sütök majd legközelebb, ha kell... Még penny-s pogácsa és rúd is van pár zacskóval.. de azokat most nem vettem elő, mert az az új krumplis pogácsa lett nálunk a sláger! Még a malackák is nagyon finomak lettek a tésztájából... mert abból sütöttem. 
Nekünk is elég sok főtt étel van lefagyasztva... Beszéltük is s férjemmel, ha csak 2-en leszünk itthon ebédre, akkor nem főzünk, hanem sorra kiszedjük majd, hogy fogyjon! 
Éjszakánként már szerencsére Hanna jól alszik, csak ritkán sír fel, talán akkor rosszat álmodik?... De napközben is egyszer kell még, hogy aludjon, mert ha nem, akkor nagyon nehéz vele estig...
Emlékszem, már írtad, hogy az oviban nem aludtál... én sem szerettem, sunytam végig, amikor körbejárt az óvónéni...
Na megyek a konyhába, gyorsan kész leszek, mert kevés lángostészta maradt sütni...