Szervusztok,jó reggelt.
Ma sem lesz valami szép idő úgy látom,kicsit felhős mifelénk és elég hűvös is van.
Köszi a linket,megnéztem,darabsót csak 50 kilós zsákokban lehet rendelni,egy darabot nem.Még azért nézelődöm és keresgélek,bár nekem nem éri meg rendelni,mert a kősó kilója nálunk 1 lej az állatvásárokon...viszont a futár legkevesebb 15 lej,akkor mit csináltam?Van sok ismerősöm,aki vásárolja a teheneknek,aki hozza a tejet túrót nekem megigérte hogy ha megy arra a sóárus,akkor vesz nekem is,mert ami van otthon neki,már tehén nyalta...most már kivárok..
Én is kiváncsi leszek az ananászra,nekem általában kikel minden,a datolyafát majd 20 éves és egyetlen magról lett ültetve...
Na ma nem is csinálok semmit,azt mondtam pihenek egész ap,holnap belekezdek a nagytakaritásban,mire visszamegyek dolgozni legyen a lakás tavaszra készitve,az ablakok már tiszták de a konyhabútort szeretném lemosni,az edényeket is rendbetenni,a konyha az ami szalad leginkább,ja meg a szobai szőnyegek,egymás hegyén -hátán,azt nem szedem fel még mig a kicsi nem lesz ivartalanitva s le nem nyugszik,bár mostanában nem volt hajnali futkározás már!A jövő hónapban már vihetjük!
Na akkor majd még benézek később.
Katika
Köszönöm,hiányzik nagyon,olyan üres az udvar a szüleimnél....