Válasz: Társalgás
Most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,495 2,496 2,497 2,498 2,499 2,500 2,501 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most elég jól aludtam, csak hajnali 5 óra előtt ébredtem végül, aztán fél 6 előtt le is jöttünk az emeletről.
Jelenleg 1 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben talán 5-7 fok körül várható ma is... Köd van ma reggel is, és a szél is fújdogál egy kicsit.
Ma zöldségleves van tegnapról, és bolognai is... Még maradt mára takarítani való, és a fa díszítése is elkészül remélhetőleg.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:

Szervusztok,végre hazavánszorogtam én is..Hulla vagyok,semmit nem csinálok ma,csak pihenek,fekszem,erőt gyűjtök, hogy holnap tudjam befejezni ami még hátra van.
Tegnap ki kellett hozzam a fenyőt a raktárból,felállítottam,nagy nehezen,olyan nehéz ,majd leszakadt a két karom.A fiúk a programozástól,meg az irodás lányok közösen szokták feldíszíteni.Erre ma bemegyek,ugyanúgy van,senki nem csinált rajta semmit,mérges vagyok,tök feleslegesen szedtem elő,ma voltunk utoljára,majd a jövő héten még megyünk két napot,aztán majd csak Vízkereszt után kell bemenni.Majd jövő héten elrakhatom megint...
Ilona!
Most nem a cégnél ázott el a plafon,hanem a főnökömnél otthon,a saját házában.Ez nem gyár ,ahol dolgozom,hanem egy IT cég,programozó fiúk dolgoznak az irodában...kockák! ![]()
Egész nap búbánatos idő volt,most sütött ki a nap..
Szia Ancsa!
Ó de jó, hogy ennyi kávét hoztál az ünnepekre!
Én most ültem le. Ma is voltunk délelőtt a Tesco-ban is, és utána takarítás volt még. Aztán a fa díszítése is megtörtént.... nemrégen értünk haza a gyógyszertárból, elmentünk a felíratott gyógyszerekért... erről is le van a gond. most már lehet pihenni ma...
Akkor Te bosszankodhattál a cégnél a fa miatt.... 
Itt ma nem láttuk a npot egy pillanatra sem....
Na de most már eszünk valamit, mert a sok munka után meg is éhesedtünk. ![]()
Sziasztok!
Margitka!
Köszönöm a gyereknek volt 39 fokos láza is. 7 órára van időpontjuk ma estére.
A nászasszonynak vizhajtót adtak, figyelik hátha nem kellene műteni.
Szegény szomszédod egyedül maradt. Jó hogy azért ott vagytok a szomszédba.
Bitosan sokat dolgoztatok ma is. Holnap már ott lesz a drága unokád ! Legyen nagyon szep ünnep együtt megint!
Most állítom össze a franciasalátát legalább az készen van. Holnap a húst sütöm.
Egy kis sajtosat fogok magunknak csinálni még.
Ilyen lett a karácsonyfánk
A többit a konyhába teszem.Jobban szerettem volna kiszinezni, de időm nem engedte. Igy arannyal lett minden,.szerintem szép lett igy is.
Ancsa!
Az is jó meló lehetett a főnököd házában!
Itt is nagyon rossz volt az idő. Mi is fával tüzelünk most de teljesen más a hőfok, nekem meleg van azonnal. Más mint a gázzal való fűtés..
Sziasztok.
Kellemes délutánt, boldog készülődést kívánok.
Mi is elkészültünk, kész a húsleves, majd csak le kell szűrni. Holnap majd a halászlevet elkészíti a férjem. Kacsacombokat elkészítettem, azt is csak sütni kell holnap. Kisültek a beiglik, 2 rúd lett csak diós, mert a mákos nem nagyon fogy. Sütöttem egy kávés sütit, kész a francia saláta is, még belekockázom a csirkemellet ami a levesbe főtt, úgy jobban elfogy.
Margitka.
Reggel korán mentem én is, először a rendelőbe, utána vettem kenyeret, még amit kellett holnap így már nem kell menni.
Akkor már Nálatok is fel van díszítve a fa, Hanna biztosan csodálni fogja. Olyan aranyosak, mi is mindig titokban díszítettük még kicsik voltak a gyerekek.
Ilona.
Jobbulást kívánok az unokádnak, sajnos bent is rengetegen voltak, már előre félek mi lesz a 2 ünnep között, egyedül leszünk. Úgy néz ki beindult az influenza nagyon. Neked milyen lett a röntgen leleted?
Mielőbbi felépülést a nászasszonyodnak is.
Nagyon szépeket készítettél, már nem is lehetne tovább díszíteni.
Ancsa.
Jól megjártad, kidolgoztad magad. Sajnálom hogy elvették a 2 napot, nagyin tud hiányozni.
Szia Ilona!
Remélem, hogy már jobban van az unokád! Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak este neki a vizsgálat után... Csak gyógyuljon meg minél előbb!
Ma sem unatkoztunk, de elég is volt eddig... már csak pihenünk.
Holnap csak késő délután érnek majd ide a gyerekek, mert reggeltől Bogi bátyja családjánál lesz együtt a családjuk... Onnan akarnak majd jönni hozzánk... Nagyon várom Hannát! 
Mi majd holnapután készítjük el a sültekkel együtt a franciasalátát.
Nagyon szép lett most is a karácsonyfátok! A linzerek is gyönyörűek! Szép ünnepi mintáid vannak! 
Szia Lia!
Látom, hogy közben jártál itt!
Jól haladtatok ma Ti is a főzéssel és sütéssel is! Ügyesek voltatok! ![]()
Mi is vettünk több kenyeret, már nem akarunk holnap kimozdulni itthonról... A fagyasztóládába is került pár kiló kenyér... lehet majd elővenni, ha kell...
Igen, előre vagyunk a fával. Hanna nagyon szereti a villanyt is le-fel kapcsoltatni, sőt Ő is kapcsolgatni.
Na csak emlegetem, már küldik a fotókat és a videó is jön....
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!
Margitka!
Már alig várom, hogy telefonáljanak a fiamék mit mondott a doktornő. Most vannak az orvosnál.
Szépen haladtatok munkával és a fa is készen van. Biztosan csodálni fogja az unokád!
Mi holnap estére karajt készítünk őzgerinc formában. Ez olyan mint a csirkemell csak karajból. Ehhez lesz a saláta.
Meg szoktam csinálni a húslevest is, ha itt vannak a gyerekek. Most nem tudom majd megbeszéljük mi legyen.
Lia!
A doktornő is mondta szép tiszta a tüdő, a röntgen is ezt mutatta ki. Nincs semmi gond, meg is örültem ennek a hírnek. A sok köhögéstől fájt a hátam. Kaptam Aflamin rapidot, megittam 3 napon keresztül 2x1 tasakot és minden reddben lett.
Ti is szépen haladtatok a munkákkal. Holnapra már nem sok munka lesz.

Sziasztok! Mindenkinek legyen nagyon szép és szeretetteljes a mai ünnepnap! 
Ilona!
Remélem, hogy jó híreket kaptál este a gyerekkel kapcsolatban! 
Az éjszaka most elég jól aludtam, csak hajnali 6 óra előtt ébredtem, utána már le is jöttünk az emeletről.
Jelenleg 3 fokot láttam a kinti hőmérőnkön, de majd napközben talán 4 fok körül várható ma is... Köd van ma reggel is, és a szél is fújdogál egy kicsit.
Ma Halászlé lesz és pupácska ( mákos, vagy diós guba).. Gábor pedig kap babgulyást, mert Ő a halászlét nem szereti, meg sem kóstolja...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra már... De ehhez Hanna is hozzászólhat! Reméljük egyetért majd! ![]()
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 2,495 2,496 2,497 2,498 2,499 2,500 2,501 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás