Sziasztok!

Margitka!
Szép lett az Adventi koszorúd! Jobbulást a kezednek, biztosan megerőltetted, mikor felemelted a kis unokádat!
Ma egyforma ebédet főztünk, még sütöttem tököt és találtam egy rétes tésztát abban almát tettem és megsütöttem. Egy gyors nasi volt, de finom lett.
Nekem el kellett menni egy pár nap, a férjem egyedül maradt, a tető így nehezen alakul. Még 5 db tartót kell feltenni, mehet rá a teteje, de most megfázott, nem csináltunk ma semmit. Levette a kabátot, pulóverben csinálta, mérges is voltam rá, itt az eredménye. Délutánra az eső is esett. Holnap folytatjuk itthon vagyok.
Verseny volt a suliban, négy iskolából jöttek és a gyerekünk első lett, a másik meg harmadik. Örültünk is nagyon. Már mikor meghallgattam őket, akkor tudtam a miénk viszi az első helyet,, a másik gyereknél a hangsúlynál volt kicsi gond, de a harmadik helyezés is jó. Pedig mikor felmondta minden jó volt, csak izgult. Na majd máskor jobb lesz!
Lia!
Ügyes az unokád, finomakat tud sütni! Akkor már a rendelőt is feldíszítetted, örülhetnek a gyerekek!
Bizony a pedárdázás borzasztó, nagyon harogszom rá, pedig nincs kutyánk, miért nem tiltják be! Annyira veszélyes is!
Ancsa!
Néztem milyen sok finomság van a konyhádban! Már itt is említve volt a kocsonya, ha tudok beszerezzük a hozzávalókat majd. Látni, hogy füstölt húsból készült, mert olyan a színe. Mi is abból főzzük, csak úgy szeretjük.