Szervusztok,csak most jutottam e ide is!
Reggel jól eláztam mire beértem a munkába,ahogy elindultam eleredt az eső,jó pár órát esett,jó kis áztató eső volt,még szerencse,hogy locsoltam tegnap...
Hazafele már nem esett,de egész nap erős szél fújt.Laci utánam ért haza,ittunk egy kávét és mentünk a Trokába.Most is találtunk több jó dolgot,aminek nagyon örülünk az egy falióra,teljesen új,csomagolásban,és minden órában egy madárhanggal jelez.Harkálytól,pacsirtáig,cinkéig,fülesbagolyig minden van rajta.A macskák frászt kapnak, hogy nem tudják honnan jön a madárdal!
Egy szuper Zwilling tepsit is találtam,Laci egy csomó dúbelt csavarral,meg minden ilyen apróságot.Jól kitúrkáltuk magunkat,jó volt.Egy hatalmas virágedényt is hoztunk,pont jó lesz a juharnak,vagy 5 évig.Felelve Liának,átlagban 2-3 méteresre megnőnek,de lassan ,és kaspókban tökéletesen elélnek,és szépséges koronájuk van.Ha kiültetném akkor van olyan,ami 5 méteresre is megnő,de akár visszametszve,bonsainak is nevelhető.csodálatos színekben pompáznak ősszel és télállók -20 fokig.
Holnap szeretnék bécsi túrós palacsintát készíteni,már főzni is kell,ma megettük amaradék tarhonyát,pörkölttel,de leves az még van.
Margitka!
Jaj ,nagyon cuki a kis Hanna,szép tortája volt,naná,hogy a kutyus érdekelte!Sajnálom,hogy még mindig fáj a kezed,tavaly ilyenkor nekem a könyököm volt így ,ha emlékszel,bizos panaszkodtam eleget,nehezen jött helyre.Almás pite is finom lenne,addig tervezgettem , míg befaltuk az almát...
Ilona!
A polikarbonát igaz hogy 50 évig nem tart,de nekem azzal volt a balkonom lefedve és körül védve a panellban és még most is teljesen jó állapotban van,pedig már több,mint 20 éves.és könnyű vele dolgozni,és mutatós is,Uv ellenálló és meg is szűri az erős fényt,szerintem jó választás.
Lia!
Jó pihenést,a kellemes meleg víz jót tesz majd,kell a lazítás is.
Lassan készülünk mi is az esti lefekvéshez,ma sem gyújtottunk be,nincs hideg.