Szervusztok,végre megjöttem!
Sok mindent sikerült ma is végeznem,mire megjött Laci,csak ahogy hazaért épp befutott egy vendég és nemrég ment el.Közben még két gázpalackot is kicseréltem,mert míg sütögettem,már láttam,hogy nagyon nehezen ég,pedig még éreztem hogy van benne,de nem tudom,szerintem fel volt vizezve,vagy nagyon rossz minőségű volt,de alig pislogott,nem volt semmi ereje,féltem nem nő meg vele a süti..félig hagytam megsülni,de aztán lecseréltem és hívtam a gázost,ki is cseréltem a kiürült két palackomat.Mondta van még benne,nem teljesen fogyott ki..mondtam tudom,érzem,de nem tudok vele már főzni,nagyon gyenge..mondta jó, hogy kicserélem ,mert hétfőtől megdrágul a gáz is...
Ilona!
Jól tudod van hely a másik oldalon,valósznű így lesz majd hogy ott tartjuk ,de nem szívesen mert ott nagy a jövés-menés,sok idegen jár ott,sokszor nyitva hagyják a kaput és félnék,hogy lába kél például a faanyagnak.Kicsit megijedtem hogy látom mennyi helyet foglal!Sajnálom , hogy ismét temetés volt a közeletekben.Nagyon praktikus nekünk a kis asztalka a mikrón,szeretjük is,helyet is spórolunk,jól is néz ki.
Margitka!
Szerintem is jó ez az utalvány,kár hogy csak ritkán adják,mi minden hónapban kaptuk,a fizetés kiegésztéseként.Megsültek a kiflik,meg sok minden más is,beteszem a konyhámba majd a fotókat.
Lia!
Jó hogy észerevettétek a tévedést,érdekes ,hogy soha nem visszafele tévednek,hanem mindig a vevő kárára!!Már meg is főzöd a töltött káposztát karácsonyra?most hogy említetted eszembe jutott,hogy van nekem is egy dobozzal még a fagyóban.
Most már begyújtottunk és elnyúltunk mi is a Kincsvadászokat nézni.