Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok a dolgozóból.
Ahogy elnézem ma sem fogunk unatkozni, holnap is munka van, helyettesítünk is. Az eső elég sokat esett ma, hűvös idő lett, a vékony kabát is elfért.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,449 2,450 2,451 2,452 2,453 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok a dolgozóból.
Ahogy elnézem ma sem fogunk unatkozni, holnap is munka van, helyettesítünk is. Az eső elég sokat esett ma, hűvös idő lett, a vékony kabát is elfért.

Szervusztok,hoztam még egy kis csokit mára is.
Egész nap cseperészik az eső,nagyon nem esik,csak nagyon apró,sűrű,hideg eső!
Bizony hirtelen lehűlt,jól tettem hogy elővettem vastagabb takarót már az este.Viszont reggel nem öltöztem fel elég melegen,fáztam is munkába menet...Hazafele ismét együtt jöttünk Lacival.Főztem tarhonyát a hús mellé,azt ebédeltünk.
Végre,hogy holnap már péntek,bár úgy néz ki ismét munkás szombat vár ránk Lacival...
Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük szépen a gratulációkat! Aranyosak vagytok! Sok puszi és ölelés!
Margitka!
Csak egy kicsi időm van bekukkantani. Nektek legyen nagyon szép napotok a gyerekekkel! Tündér lehet már Hanna!
A fiadnak nagyon boldog születésnapot kívánok!
Nem jó hogy megfájdult a kezed, mielőbbi gyógyulást kívánok! Szerintem megerőltetted! Nekem ma reggelre a derekam fáj, pedig rengeteg a munkánk. Én is egész nap álltam szerintem ezért.
Még tegnap 8 órára ultrahangra mentünk mindkettőknek kellett. 11 órára értünk haza.
Tegnap előtt megsütöttem négy féle sütit.
Tegnap déltől fél háromig csak a piskótákat gyártottam, utána el kellett mennem a fodrászhoz. Ezután ismét tortáztam sikerült betöltenem krémekkel, ma díszítem. Most ezeket folytatom. Aztán van még mindig intézkedni!
Aztán úgy néz ki hogy be kell cuccolnunk ha ilyen lesz az idő.
Lia!
Neked is sok munka van bent! Mindenhol rengeteg beteg van!
Jó is egy kicsit elbeszélgetni a barátokkal. Mindig van mesélni valónk egymásnak!
Ancsa!
NBaeektek is jó munkát hétvégére! Nektek is jól jönne egy kis hét vége otthon pihenni egy kicsit!
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is. Régen nem vártam ennyire hogy péntek legyen, rengeteg volt a munka, hosszúra nyúltak a napok, jól el is fáradtam. De mára talán már ennyi és mehetünk haza.
Margitka!
Remélem azóta a kezedt jobban van, megyógyította Hanna, azért csak óvatosan, sokat pihentesd még.
Ancsa!
Köszi a csokit, foóinomságot főztél. Délután szeretnék főzni egy kápsztát, kaptam szép körmöket, és végre ehetek savanyú káposztát.
Ilona!
Rengeteg munkát elvégeztél Te is, biztosan finomakat sütöttél, legyen nagyon boldog a hétvégéte együtt. Még az idő is megjavulhat a tiszteletekre.
Vasárnap én is sütök, mert kedden itt a rendelőben lesz találkozó a régi dolgozókkal, lesz egy kis összejövetel.

Szervusztok!
Csak én nem találom,vagy Margitka nem köszönt ma be?De ugye nincs semmi baja?
MA is később értem haza,ma Laci jött hamarabb,hozott savanyú káposztát a piacról,én meg főztem egy káposztás babos levest,sonkával.
Én is örülök,hogy végre péntek van,igaz mi holnap is megyünk,de a hét végén bevásárlás van.
MA is hoztam be néhány virágot,most már kezd telni a lakás,még vannak kinn,de ezen a hét végén mindet behozom,mert 4 fokot is mondanak éjjel, a jövő héten,októberben meg már csak 1-2 fokot...
Olyan guszta ez a pite,szerintem almás pitét sütök a hét végén.
Ilona!
Mindennel elkészülsz időben,csodállak!Megérdemled a legszebb 50 éves évfordulót,ami csak létezik!
Lia!
Próóóóbálj meg lazíííítani!Pihenj a hét végén!
Sziasztok!
Bekukkantani jöttem, mert fürdéshez készültem.
Eddig sikerült mindent megcsinálni, már a zöldségeket is megpucoltam.
Egy sütit nem tudtam megcsinálni, de már nem is csinálom nincs időm.
Ez elég is volt, az idő elromlott bent kell teriteni. Még holnap reggel hordjuk fel az asztakokat, a férjem bekapcsolta a gázt.
Nagyon aranyosak vagytok!
Remélem én is Margitka nem lett beteg!
Jo pihenést kívánok!
Ezt a kosárka formát most használtam először, de nagyon jó vele dolgozni. Most csak szőlőt kaptam a boltba nem volt más csak narancs , de borzasztó rossz az ize, igy csak szőlő lesz rajta. Túrós a krém benne
Sziasztok.
Nagyon szép napor kívánok én is.
Még szerencse hogy ma nem akartunk semmit csinálni, most végeztünk, készülünk ebédelni. Tegnap megfőztük a káposztát nagyon finom lett, a lassú főzőben csináltuk, nem kellett mellette állni, szepen megfőtt. Tettünk a fagyasztóba is, jó lesz majd elő venni ha kell. Kicseréltük a szúnyoghálókat a kis ablakokon, ágyneműt cseréltem, takarítottam
Ancsa.
Margitka el van foglalva az unokával biztosan, minden percet kihasznál hogy vele legyen. ![]()
Itt szép idő lett mára, a virágokst lassan itt is lehet befelé hordani.
Ilona.
Rengeteget dolgoztál, csodállak,a fáradhatatlanságodért. Csodás napot kivánok. Finomakat készítettél a kosárkák guszták nagyon.

Szervusztok,hazaértünk mi is.
Nehezen ment a nap,felhős de már délutánra lett 20 fok,viszont reggel olyan hideg volt,szabályosan cidriztem míg gyalogoltam,pedig felöltöztem rendesen.Hazafele elváltunk félóton,Laci biciklivel volt,más úton jött haza,én a buszhoz mentem,de még beléptem a szokásos boltomba,kifogtam néhány akciót,vásároltam egy keveset.
Hazaérve,ebédeltünk,majd behordtunk még néhány virágot,már csak vagy hat-nyolc maradt,amit be kell hozni,azok a legnagyobbak,dézsásak,de mindnek meg van a helye ,csak tele gyomorral nem bírunk emelgetni,holnap ők is bekerülnek.ÉS akkor kész vagyok a nagy munkával,ami a virágok behordását jelenti.
MA már nem tervezünk csak pihenést.
Lia!
Igen ,tudom hogy ott van Hanna,de sosem hagyja ki a beköszönést akkor sem ,ha csak nincs valami baja!Most már aggódom!
Sziasztok.
Nagyon szép napot kivánok Mindenkinek.
Ma sütés van betervezve a keddi találkozóra. Diós kosárkát, mézes krémes és a nagy kedvencemet, egy pergelt cukros sütit szeretnék sütni.
Ancsa.
Itt szép idő volt tegnap, éjszaka esett egy kis eső.
Tegnap nagyon finomra sikerült a káposzta, jól be is laktunk belőle.
Ilona.
Sokat gondoltam Rátok, hogy sikerült a nagy napotok.
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem írtam, de sajnos még a kezem sem jött teljesen rendbe... Aztán csütörtökön délután elmentünk a gyerekekkel együtt 6-an Szsrvaskútra egy kis kikapcsolódásra.
Itt voltunk: Hotel Szarvaskút Wellness és Kemencés Étterem - Szarvaskút Vendégpark
3 éjszakát töltöttünk ott.
De szombaton mát jobb idő lett és elmentünk Zircre, ahol az Apátságot és az Albarétumot is megnéztük...
Sajnos én megfáztam, és valószínű hörghurutom lett... Holnap mennem is kell az orvoshoz.
Végig olvastalak Benneteket most.
Lia!
Tündéri volt Hanna, ma jöttünk el együtt, de Ők haza is utaztak. 
Neked is jó, hogy itt a hétvége, remélem tudtál pihenni is! 
Ilona!
Rátok is gondoltam ám! Biztos nagyon szépen sikerült ez a szép kerek évfordulós ünnepség a családdal! 
Ancsa!
Aranyos vagy, hogy aggódtál, talán megérezted, hogy baj van...
Nagyon bízok benne, hogy nem lesz hosszú ez a nyavalya... 
Készültek fotók, de azzal most nem tudok foglalkozni,.. Majd valamikor rakok be képeket az "Itt jártunk" topikba.

Szervusztok!
Csak most ültünk le a géphez,ma sok dolgunk volt,téliesítjük az udvart,hordjuk be a virágokat,már szinte csak kettő-három van kinn,amelyik jobban bírja a hideg éjszakákat.Tudom,hogy nap közben még jó idő van,de az éjszakák hidegek már.
Mostam is egy adagot,meg vltunk délelőtt a Lidl-ben is,kifogyott a macskaalom,de persze megint mindenféle volt,gazdagodtunk ruhanemúvel mind a ketten,én egy hosszú,mellényt vettem,olyan szélfogós,kapucnija is van,és jóval térdem alá ér,nem tudom nálatok hogy hívják azolyan susogós,fényes anyagot,nálunk füss-nek mondják.Van egy rovídebbem az a derekamnál kicsit lejjebb ér,takar hátul,de az bundás és olyan meleg ,nem is tudom még felvenni,de ez nagyon jó erre az átmenetre.NA,Lacinak meg ugyanolyan anyagból egy dzsekit vettünk,kis könnyű ,épp ilyen időre való,nem túl vastag de azért meleg!Mind a kettő fekete.
Hazacipeltük a zsákmányt,picit pihentünk ,aztá elkezdtük behordani a nagyobb virágokat,most már tele a lakás,még annyi van,kihagyva,amik még kinn maradtak.Az utcai kiskertben is metszegetem elszáradt szárakat,leveleket,ágakat,feltakarítottam az udvart,kiraktam némi őszi dekorációt,arról hozok képet is a topikomba.Majd bekavartam egy diós piskótát,kevertem egy rumos,kakaós krémet bele,mondhatom az ebéd után bevágtunk két-két kockát belőle,a babos savanyú káposztaleves is isteni volt,de a süti sem maradt le !
Úgyhgy csak most ültünk le egy kicsit pihenni is...
MArgitka!
Örülök,hogy minden rendben van és a Családdal kikapcsolódtatok,a megfázás az nem hiányzott,remélem tudsz majd aludni,az jót tesz,a kezed is pihentesd!
Ilona!
Várom a képeket nagyon,biztosan nagyon szép és emlékezetes ünnepség volt!
Lia!
Jó sok sütit vállaltál be,az a pergelt cukros,olyan Rozika féle?Vagy a Krantz?
Na, most már én is itt vagyok, részben végeztem, még vasalni kell. Ebéd a fagyasztóból elővett marhapofa volt, maradt holnapra is. A sütik készen vannak, a férjem sokat segített.
Margitka.
Csodás helyen voktatok.
Örülök hogy szerencsésen hazaértetek, sajnálom hogy megint beteg lettél, a kezed sem javul. Holnap menjél el irvishoz feltétlen. Mielőbbi jobbulást kívánok.
Ancsa.
Szerencsésen bevásároltstok, szeretem a Lidl is ruhákat. Én szabadidő nadrágit vettem, a férjemnek is. A kabátot is néztem de nekem rövid volt.
Rozika receptje szerint sütöttem a pergelt sütit, nagyon szeretem. Sikerült mindennel végeznen, a férjem segített a kosárkák készítésében, az olyan pepecses, ő elbíbelődött
vele.
Lapok Previous 1 … 2,449 2,450 2,451 2,452 2,453 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás