Szervusztok,megjöttem..
MA is együtt jöttünk haza Lacival a munkából,a reggel elég idegesítően kezdődött,mert, mikor kimentem az udvarra .Pincur a védőhálón kívül, a lonc tetején trónolt,és még most sem tudjuk, hogy került kívül a hálón,nem találtunk lyukat,vagy rést. ahol kibújhatott volna..az utcára mentem ki, a kapuhoz csalogattam ,van ott egy oszlop,Laci meg kihozta a létrát,felmásztam rá és leemeltem a loncról és behoztam a kapun...ha már elmentünk volna,hazajövünk ,nem találjuk sehol..a másik udvaron 3 ivaros kandúr is van,ha elkapják Pincúrt,csúfosan megjárta volna, egymással is folyton verekednek,szerencsére épp nem voltak a közelben.
Hamar eltelt a mai nap,a hét további része hosszú és zsúfolt lesz.Mindkettőnknek.Hétvégén garázsvásárra akartunk meni,de úgy néz ki, a szombatunk is munkával fog telni.Aztán ,ha későn végzünk már nem lesz kedvünk menni,jó messze is van tőlünk.
Hazafele megvettem a nagy virágcserepet vagy hordót vagy mi is az,a Benjámin fikuszomnak,amit még a nyáron törtek el a macskák,nem akarom úgy behozni. hogy kifolyhat belőle a víz vagy ilyesmi..át is költöztettünk az újba,ez nagyobb még annál is,amiben volt,kellett földdel pótolni.
Aztán még felmostam a járólapot is az udvaron,meg a hálószobai kis szőnyegemet az ágy mellől is ki kellett mosni,egyik macska,kitette rá a reggelijét...
Margitka!
Igen,késő délután Laciért jött egy ismerősünk,elvitte, egy küszöböt kellett öntenie,a bejárati ajtónál mert foghíjas volt,téglából és bejártak az egerek a réseken,na addig nekiestem,elővettem a porszívót,szépen mindenhol felporszívóztam,leszűrtem a húslevest ,elmostam a nagy fazekat,amiben főtt,átpakoltam kisebbe a lilakáposztát,a boeuf salátát,mindent elmosogattam,megfőztem a csokit,mandulát és vörös áfonyát kevertem bele.Tettem-vettem takarítottam míg haza nem jött Laci.
De mindezek előtt,míg el nem ment,eldőltem és aludtam is egy keveset,jól is esett,utána volt kedvem takarítani is.
Holnap még ügyintézés is vár rám,kissé ideges vagyok,utálok irodákba járkálni...még a számlák fizetése is hátra van erre a hónapra,pfff...őrület,mennyi minden össze tud jönni pár nap alatt... Azt mondtam ha vége lesz ennek a sok intézkedésnek,kiveszek vagy három szabadnapot és csak aludni fogok egyfolytában.
Ma olyan szép idő van és meleg,sajnos holnapra már megint esőt mondanak...