Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Margitka!
Finomat főztél, olvasom mióta nem voltam volt rakott krumpli is! Lángos itt is régen volt már. Szép almákat kaptatok, egészségesek!
Én töltött káposztát csináltam, ma a levesünk elfogyott de nem is készült. Csak káposztát vettünk elő levest ma nemfőztem.
Mondta a férjem holnap fő a húsleves, ma ne főzzek. Ennek örültem, mert volt sok munkám amit elterveztem. A sütésekkel foglalkoztam, csinálom a tortára a díszeket. Remélem sikerülni fog, mert kísérleteztem ma.
Nem jönnek a gyerekek egy hét múlva, mi megyünk úgy néz ki. Sok lesz a tanulnivaló a gyereknek, csak elutazzák az idót, itt sokan vagyunk nem fog tudni tanulni, majd 27.-én jönnek. Igy mi fogunk menni, felköszöntjük Leventét, majd Ibolyát is. Nem terveztük mi sem az ott alvást , de még meglátjuk mi lesz addig.
Ma nekem nagyon elrohant az idő, keresgéltem a receptek között, terveztem hogy és mint lesz.
Tegnap készen lett a szőnyeg, elementünk érte. Aggódtam milyen lesz mert drágán csinálták, de mikor megláttam megnyugodtam jó lett.
Lia!
Jól tettétek hogy elmentetek, voltak sokan? Biztosan szép lesz a kert, ahogy a fiatalok átrendezik.
Finomat főztetek nálunk is lebbencs leves volt valamelyik nap.
Ancsa!
Hát itt is mérgelődünk, mert borzasztó milyen drága minden! Már nem merek a boltba menni, minden nap változnak az árak. Csak mondják hogy lehúzzák az árakat,de nem úgy van!
Nem lehetett valami kellemes, hogy vissza kellett menned a munkahelyre! Megint csőtörés volt?
Nagyon szemtelenek a futárok, már máskor is panaszkodtál! Mit képzelnek magukról! Ha nem rendelnénk nem lenne munkahelye, nem gondolt még erre?