Szervusztok,itt is vagyok!
Hozok egy kis vitamint,ráfér mindenkire,szerintem,mi egy ideje citromos vizet iszunk Lacival,síma víz helyett!
Sok volt a munka ma is,még a cég után a főnökömhöz is elmentem.Hazafele nem is néztem be semmi boltba,mert holnap ismét kinn leszek a másik cégnél és megbeszéltük Lacival,hogy munka után találkozunk a kedvenc boltunk előtt,már három hete nem voltam benn...aztán alaposan bevásárolunk,már írtuk is ma a listát.
Nálunk jó meleg van 34 fok ,de ilyenkor szeptemberben szeretem a jó meleget!Csak tartson nyugodtan októberben is!
Gyorsan kitaláltam mit főzzek,egy jó citromos csirkelevest,és sütöttem csirkemájat rozmaringosan, fokhagymásan,még nem tudom milyen köret lesz mellé,talán tarhonya.
JAj megint bajban vagyok,mert a munkába menet el kell haladnom egy bokros,füves elhanyagolt terület mellett,ahol valamikor lovarda volt,de már csak rom...tegnap felfedeztem két anyamacskát egy csomó apró cicával,vannak vagy 8-an ott...tegnap is ma is vittem szárazeledelt nekik,de láttam mások is gondoskodnak róluk,volt víz is téve ki nekik...a baj az hogy az anyákat ivartalanítani kéne ,mert hamarosan rengetegen lesznek,már így is több,mint kellene,és ki tudja a kicsik közt is menni a lány,hat hónaposan már szaporodni fognak...ezt nem szabad így hagyni...de ki foglalkozik vele ,hogy befogja őket?Ha meg sokan lesznek,meg nagyobbak és kezdenek szétszéledni ,majd itt-ott lesznek elütve,megbetegedve,elpusztulva..jaj nagyon rossz sors vár rájuk...máris bele vagyok betegedve,jön a tél rájuk...bár már a kicsik elég kis süldő cicák,szépek,egészségesek,játékosak...
Lia!
Juj de szép ponty van a szákban!Látom a Férjed parittával etet be,akkor jó messzire be tudja dobni a horgot! Ha jól látom fenekezik!De imádtam én is horgászni,de szerintem én már visszadobnám a halat,mert sajnálom azt is!
Margitka!
Az jó ,ha már lábadoztok,jó kis húsleves ilyenkor csodákat tud művelni,erősít!Az van,hogy már mindenből egy bizonyos kor után lassabban,nehezebben gyógyul ki az ember,mint fiatalon.
Én is befejeztem a főzést,ma még ebédre maradékot ettünk,Laci gulyást,én a reszelt tésztás húslevest,de már kész a friss étel is.
Most már én is csak pihenek ,majd jön a zuhany és az ágy.Holnap mosni is kell,tele egy,de lehet két adag mosás is.