Sziasztok újra a délutáni pihenőnket követően itt vagyok! 
Ma a reggeli után elmentünk az agrohobbi boltba, és vettünk borsómagot, mert azt a múltkor nem kaptunk. Én ragaszkodok a Rajnai törpe fajtához. Ez korán terem, és el lehet rakni a fagyasztóba még a nagy melegek előtt, nem szokott megkukacosodni... ja és salátamagot is kaptunk, amit el is vetett a férjem az üvegházba...
Klárink is régen járt már itt... remélem, hogy nem betegedtek le jobban Ők is, és csak a kezdődő tavaszi munkák miatt nem tud jönni...
A porszívózás megtörtént délelőtt, még rámoltam egy kicsit, meg mosás is volt... Most hoztam be a mai kimosott, teraszra kiteregetett ruhákat. Szerencsére minden megszáradt! 
Eddig filmeztünk pihenésképpen ebéd után... Elég hosszú volt a film, de jó volt. A címe: Egyszerűen bonyolult
Kati!
Gratulálok az új telefonodhoz! Használjad majd jó sokáig örömödre!... A lányok biztos hamar beletanítanak a használatába! 
Ancsa!
Te is kedves kis tavaszi csokorral jöttél ma! Köszi! 
Sajnálom, hogy ilyen beteg lettél Te is, ez bizony az idén nagyon erőszakos, csúnya betegség! Remélem, hogy legalább lázad nincsen! Jól is teszed, ha igyekszel ágyba kerülni! Csak kúráljad Magadat! Gyógyuljál!