Válasz: Társalgás
szervusztok,megjöttem.
Kicsit hosszú nap volt,ma volt a reggelis nap a cégnél,még terítenem is kellett.Délutánra megjavult az idő kisütött a nap is.
Vettem pár dolgot hazafele,ami kifogyott,ruhaöblítőt,mosogatószert,pár száraztésztát.Érdekes módon a fájás a lábamban a bokámtól ment lefele a talpamon,most épp a nagylábujjam fáj,de mintha eltört volna,vagy mintha ráejtettem volna valami nehezet.Ma nem kell főzni,van finom gulyás,a rizsesnek az utolját ma ettük meg.Holnap hamar jövök,majd akkor főzök.
Margitka!
Jó sokáig tart a lábadozás,alaposan legyengített ez a valami Benneteket,de már mégiscsak a betegség vége fele jártok,a pihenés ilyenkor mindenél fontosabb.
Ilona!
Én is úgy vagyok vele,a malacot sem eszem,nyulat,bárányt,de a borjúnak nem tudok ellenállni,próbálok nem gondolni rá,hogy milyen rövíd kis életet hagynak neki...elég szomorű ,épp emiatt volt, hogy régen egy ideig egyáltalán nem ettem húst!
Laci is jól elfáradt ma,szabadnapja van és átkerekezett Keresztesre,a havi adag cigijéért,3 óra az út,oda-vissza,mondtam is még ha fizetnének is érte,akkor sem tenném meg.. de nálunk sajnos nem árulják azt a szivarkát,amit szív...el is aludt az imént,miután ettünk.Szerencsémre még szemcseppet is hozott nekem,a patikából,onnan.Szerintem én is fogok hunyni egy picit...