Sziasztok újra! 
Most jutottam ide reggel óta..... hogy elrepült ez a nap!
Ilona!
Gyönyörű csokorral jöttél délután! 
Tegnap délután voltam a kontrollon a csontkovácsnál... kaptam egy újabb kezelést, ma már sokkal jobb, de még óvatosan kell mozogni... Azt mondta, hogy szerdától már a szokásos reggeli és esti tornáimat is megcsinálhatom... Szót fogadok, ma még kihagyom... Egy hét múlva csak akkor kell visszamenni, ha még gond lenne... remélem, hogy erre már nem lesz szükség. 
Hanna mindig csinál valami újat. Most tapsolni kezdett el, integet, pacsit ad, és még cuppogva puszist is küld, ha van hozzá kedve!. 
Most a fürdetés előtt megint jelentkeztek, és majdnem 1 órát beszélgettünk, és énekeltem Neki, arra aranyosan figyel! 
Igyekszünk szilva összeszedegetésével... Ma nem volt rá időnk... de holnap megnézzük, hogy mennyi van még...
A barackotok az idén is gyönyörű. Biztos sok munka lesz még a körte elrakásával is...
Azért majd menjél vissza az orvoshoz, ne hagyjad el sokáig!
Milyen jó, hogy tudtok beszélni a gyerekekkel. Sok érdekes dolgot mesélhetnek. Csak megoltották a hűtő problémát is...
Jobbulást kívánok, remélem a kenőcs használ, amit vitt a férjed! 
Ancsa!
Finom fagyit hoztál! 
Mi épp a vacsora után fagyiztunk hárman. Nagyon jól is esett. 
Az jó, ha tudtál tegnap olyan nagyot aludni ebéd után... túl sokat dolgozol... Milyen jó, hogy elajándékozod a gyerekeknek a feleslegessé vált játékokat, örömet szerzel vele! 
A vegyes lekvár valóban nagyon finom lett, már második adagot főztem ilyent az idén.
Holnap is akarunk valamit a szilvával, attól függ, hogy mennyi lesz... ma a paradicsomot is leszedte a férjem.... lehet, hogy azzal variáljuk kecsapnak... még olyant nem főztünk, de a férjem a neten olvasta, kíváncsi lennék rá, milyen lenne?