Szervusztok,megjöttem!
Lia!
Nagyn kellemes szabadságot Nektek,tuti nagyon jó lesz így együtt!
Margitka!
Finomak készültek és milyen jó nagy adagok!Juj a chilis babra most talán rárepülnék,bár ha nagyon csíp akkor sajnos nem merném...
Ilona!
Szépséges a barackotok,mint minden évben és jó sok befőtt készülhet belőle!De jó már Nektek!
Én elég jól aludtam ,bár tegnap a taxiban minden ablak le volt engedve és nem mertem szólni,mert igen ronda,mogorva sofőrt fogtunk ki,így elég jól bedagadtak a szemeim mára...
Hamar végeztem ma,de nem volt kedvem még a kedvenc boltomba sem bemenni,siettem haza}agyon kimelegedett az idő,reggel még jó hűvös és kellemes volt mikor mentem,de hazafele már ,fúúú,és holnapra mond igazán meleget ,mert a jövő hét is végig kánikula...de már az hamar véget fog érni, mert csak csütörtökig dolgozunk,péntek Mária nap, itt nálunk ünnepnap,így szabadok leszünk.
Holnap korán reggel elfutunk a Pennybe és mellette ott a Kaufland is,csalamádénak valót akarok venni.Már ilyenkor el szokott lenni téve nekem..Azt muszály,mert nagyon szeretjükSietünk majd haza mert holnapra még melegebbet mond,aztán ki sem bújunk a házból.
Most sül a pizzám,mert tegnap én azt rendeltem a csárdában,de valahogy úgy érzem még ennék...és kaptam egy kis körtét,de igen kukacosak voltak,meg kemények,úgyhogy megpucoltam,feldaraboltam ,amit tudtam belőle és egy körtés ,kevert sütit sütöttem,olyan fordítottat,aminek az alja kell felül legyen.kivajaztam a formát,megszórtam barna cukorral és úgy raktam rá a körtéket és arra ment a kevert alap...Most hűl,szépen kifordult,majd hozom megmutatni.
De már a pizzát várom nagyon,igen éhes vagyok rá!