Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönni jöttem mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,421 2,422 2,423 2,424 2,425 … 2,458 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönni jöttem mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Vidám ébredést! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Az éjszaka elég jól aludtam szerencsére. Csak hajnali 3-kor ébredtem meg egy rövid időre. Aztán fél 6-kor fel is keltünk és jöttünk is le az emeletről.... de még ma is sok pihenésre lesz szükségem... lassú a javulás sajnos...
Jelenleg csak 15 fok van, de majd 24-33 fok várható... Most a szél nem fúj. Most nem felhős, már süt a nap.
Ma zöldségleves van még tegnapról, és vettünk elő rakott rizst a fagyóból, az lesz a második, csak uborkasalátát kell majd készíteni hozzá...
Ma én még mindig laza, pihenősebb napot akarok, érzem, hogy muszáj is lesz a derekam miatt.. még nem a régi, nem véletlenül kell majd hétfőn kontrollra mennem majd... eléggé érzékeny... de javulgat...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra... Mindig nagyon jólesik. Most meg fontos is!
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
[/imgl] ... De főztem a gyerekeknek is, mindjárt ihatnak, ha lejönnek.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Ilona!
Ma van Ibolya névnap!
Sok szeretettel köszöntöm Ibolya unokádat névnapja alkalmából!
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is a dolgozóból.
Még 2 nap, és jöhet egy kis pihenő.
Margitka!
Köszi a reggeli kávét ma is.
Örülök hogy jobban vagy, a pihenés kell még, ne legyen rosszabb. Tegnap délután sütöttem gofrit a recepted szerint, nagy sikere volt. Ma makarónit esznek a fiúk, változott a programjuk, így át kellett szervezni mindent.
Ilona!
Én is köszöntöm sok szeretettel az unokádat névnapja alkalmából.
Örülök hogy szerencsésen hazaértetek, akkor belevetettétek magatokat a munkába, gyönyörű a barackotok.
Szia Lia!
Egy kicsit elkerültük egymást... Én már 8 óra előtt kiteregettem a kimosott ruhákat az udvarra...
Aztán elindultunk a városba... Először a gyógyszertárba mentünk, majd volt még elintézni valónk... majd a temetőbe is vittünk virágokat. mert apósom és anyósom születésnapjaira emlékeztünk, és mécseseket gyújtottunk...
Végül a Tesco-ban is alaposan bevásároltunk... Épp jókor értünk haza, amikor jött az EON-os leolvasó ember... itt és a Fecónál is lerendezte a mérőóra leolvasást...
Most végeztem az elrakodással... el is fáradtam... pihenés következik....
Sajnos lassabban jövök helyre, mint 2 éve... reggel is nehezen keltem... de majd bemozgatom, ha felkelek, sétálgatok....
Na az már jó hír, hogy csak 2 napot kell dolgoznod, és utána együtt lehettek egy ideig a gyerekekkel!
Örülök, hogy a gofri most is sikert aratott!
Levi is jobban van? Tényleg a fiad szerencsésen megérkezett?
Szervusztok,itt vagyok!
Rosszul aludtam,tegnap este meghalt egy kedves ismerősöm édesanyja,már a tél óta betegeskedett,volt sokkal rosszab állapotban,mint most,sugárkezelésre járt,úgy tűnt segít rajta a kezelés,és hirtelen meghalt...Nagyon rosszul érintett a dolog,mikor a hírt kaptam este,még a temetésről nem tudok semmit, de sokszor felébredtem éjjel,ma hozzájuk kellett volna mennem,de persze nem lett belőle most semmi...
Nemrég értem haza,ettem is valamit,nem volt kedvem főtt ételhez,csak egy kis kolbászt ettem,kovászosokkal,meg ittam egy kis kávét,most nem is kívánok semmi mást...
Kissé fáradtnak érzem magam,kialvatan vagyok.
Ilona!
Szeretettel köszöntöm névnapján Ibolya nevű unokádat!
Lia!
De jó ,nemsoká ismét szabad leszel,és unokázhatsz kedvedre,remélem már jól van LEvi?
Margitka!
Legyen türelmed,időt kell adni a szervezetnek a javulásra,gyógyulásra,az idő haladtával,egyre többet,de ha úgy is érzed,hogy már képes vagy több mozgásra,legyen türelmed kivárni,az időt,amennyit kell...sokszor látom,hogy visszaesének vagy nehezebben gyógyulnak,akik türelmetlenek.
Semmihez nincs kedvem,olyan rossz a hangulatom,beszéltem ma telefonon a néni lányával,részvétet nyílvánítottam neki,valahol ismét átéltem,mikor anyut megtaláltam én is...
Margitka.
Már haza értem, szerencsére nem voktak túl sokan. Ebédre negfőzték a fiúk a makarónit, azt ebédektek.
Igen, itt van Attila is, igaz megint késéssel jött. Vasárnap hajnalban megy vissza.
Szépen van lekvár megint, szépen gyűlik.
Itt még ezután jön a villany leolvasó, gázos volt a múlt hónapban, ügyesek voltunk nem kell többet fizetni szerencsére.
Sziasztok!
Fél 3 után kimentünk a kertbe, és megnéztük, hogy mennyi szilva van érett... Szedünk össze 2 nagy tállal. De ringló is volt pár szem és füge, meg cseresznyeszilva is nagyon sok...
Na a pihenésnek annyi volt a továbbiakban, majd remélhetőleg éjszaka tudok aludni...
Ancsa!
Ma is hoztál finomságot!
Részvétem az ismerősöd édesanyjának a halála miatt... Nyugodjon békében.
Ma próbálj meg korábban lefeküdni,talán sikerül is aludni éjszaka!
Igazad lehet, de ma muszáj volt délután a férjem mellett szorgoskodni, mert a gyümölcs az olyan, hogy nem vár, ha megérett el kell tenni, különben elrohad... így is van elég a fa alatt, ami már menthetetlen...
Lia!
Jó, hogy időben hazajutottál ma!
Gyorsan repülnek a napok, hamar vasárnap lesz, és akkor Attila megy is már vissza... szomorú, de el kell fogadnotok a választásukat...
Képzeld ma 4,6 liter szilvalekvárt főztünk.. Aztán most 7 óra után végeztünk a vegyes lekvárral, amiben ringlószilva, cseresznyeszilva és füge került. Lett 2,5 liter.
Most már nem csinálunk semmit CSAK pihenünk!!!!
ÉN EL IS KÖSZÖNÖK MÁRA!!! További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Vidám ébredést! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Az éjszaka ismét elég jól aludtam szerencsére. Csak hajnali fél 4-kor ébredtem meg. Aztán már nem is tudtam elaludni, majd fél 6-kor felkeltünk és jöttünk is le az emeletről.
Jelenleg csak 17 fok van, de majd 28-36 fok várható... Most már süt a nap, nem látni egy felhőt sem az égen. Eső sem várható mára.
Főzni ma is kell, majd lebbencsleves lesz.... a másodikat még nem döntöttük el.... de a reggeli után megegyezünk valamiben..
Ma még pihenősebb napot akarok, érzem, hogy muszáj is lesz a derekam miatt.. eléggé érzékeny... a tegnapi lekvárfőzéssel járó mozgolódások nem segítettek... DE ma tényleg vigyázok, mert nem szeretném, ha nagyon hosszúra elnyúlna ez a dolog....
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő, ez nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra... Mindig nagyon jólesik. Most meg fontos is!
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is.
Végre péntek és jöhet egy kis pihenő. Régen vártam ennyire, egy kicsit sok volt most úgy érzem.
Margitka!
Köszi a kávét, rögtön kettőt is elveszek.
Sokat dolgoztál tegnap, azért vigyázz mert sajnos egyre nehezebben jön helyre ha terheled.
Tegnap én is lebbencs levest főztem, fasírtot sütöttem mára, maradt makaróni is így tudnak válogatni kedvükre.
Lapok Previous 1 … 2,421 2,422 2,423 2,424 2,425 … 2,458 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás