Szervusztok,benézek én is.Hosszú nap és hosszú hét volt,ma már olyan fáradtan keltem is fel,egész nap nehezen ment a munka,szeles ,de napos idő van,ha épp nem fúj,akkor meleg van,de mikor feltámad a szél az meg olyan hideg,északi szél!Szerencsére ma visszakaptam a szeretett szvetterem,jól is fogott hazafele,felkaptam,még csak meg se
m izzadtam benne...sehova nem mentem be,igyekeztem,mert annyira fáradt voltam,beestem az ágyba csak úgy és nemrég ébredtem fel,nem is ettem,épp csak megmosakodtam.majd most fogok enni..
Most már szépen megszáradt a beton,holnap lerakjuk a műfüvet,és újra szép rend lesz az udvaron...szeretnék a hét végén bespájzolni ezt azt,mert elsejétől megszűnik az árrés stop 17 alapvető élelmiszerre,ami eddig volt 2023 óta..minden drágulni fog,aztán szeretném ,ha lenne itthon mindenből bőven,a tartós élelmiszerekből,hogy ha egy két kilóval pótolni kell,az könnyebb ..elég nehéz évek várnak ránk,minden drágul elsejétől,a villamos energia fog ugrani nagyon,úgy hallottam triplája lesz az eddigi árnak...úgy döntöttünk mi is fedezékbe vonulunk,nem fektetünk be semmibe egyelőre,próbálunk csak a szükséges kiadásokra szorítkozni,kivárunk,aztán meglátjuk mi lesz...szerencsére nincsenek banki tartozásaink,a számláink is mindig naprakészek,már semmit nem veszünk,nem rendelünk a netről,egyelőre csak a megélhetésre korlátozzuk a kiadásokat.10-15 %.os emelést jósolnak,az alapélelmiszerekre,tej,kenyér,liszt,cukor,olaj,húsfélék...
A béreket bezzeg semmivel nem emelik...
Na elég a síránkozásból!
Ilona!
Itt náluk már az óvodából is elballagnak a gyerekek,minden alkalomból akkora felhajtást rendeznek,van hogy termeket bérelnek,hogy a gyerekek bulizzanak..már nem az ovisok,de a nagyobbak..ha betöltik a 18-at,az rendszerint akkora bulival történik,hogy a lányok fodrásznál ,meg szalonban készülnek,netről rendelt ruhákban mennek,torta DJ ,mint egy lakodalom...
A mi időnkben nem volt ilyen,az is egy szülinap volt,mint a többi,de hát az idők változnak.
Margitka!
Hogy telik az idő,már 8 hónap?Milyen jó hogy épp ott vannak és meg tudjátok ünnepelni!Nőjjön nagyra ,jó egészségben!
Nem tudom Liáék már elmentek horgászni?Úgy látom jó időt fogtak ki,ha nem túl szeles,akkor lesz fogás!