Válasz: Társalgás

Szervusztok,hazaértem elég normális időben.Jó meleg van,de én szeetem,igaz kinn a napon nem nagyon lehet hosszabb ideig lenni,a növényeket is mind árnyékolom,viszont a paradicsomom egész fává nőtt és rengeteg pici paradicsom van rajta,minden ágán fürtökben...egyelőre még zöldek,remélem be is érnek,még csak növögetnek.Jó nagy edényben vannak és alatta van egy nagy lavór,azt minden nap megtöltjük vízzel,mindet felszívja!
Nekünk ettől a hónaptól megszűnik az árstop a villanyra,gázra,vízre...egyelőre a víz számla jött még le,végül is az nem ment fel őrült módon,reális az emelkedés,a villanyt várom,azzal riogatnak nagyon...a gáz minket nem érint,nem vagyunk rákötve,maradtunk a tüzifánál egyelőre.Ma nem kellett főzzek van zöldbableves,és spagetti is volt még meg fasírt és a sültekből is maradt tegnapról.
viszot ma bosszankodom mióta hazajöttem,mert itthon az utcasarkon vettem észre,hogy nem hozom a szvetterem..most nagyon remélem hogy a cégnél hagytam,nem pedig út közben hagytam el valahol,mert több helyen is jártam,de nem emlékszem, hogy nálam lett volna...nagyon sajnálnám,mert imádom azt a szvettert,az első karácsony ajándékom volt Lacitól és szó szerint benne laktam,folyton hordtam.Na remélem reggel meg lesz...
Itthon annyit csináltam ma,hogy mostam egy adagot,estére szerintem meg is szárad minden...és átültettem a gránátalmának tartott citrusomat,legalábbis annak nevelem,magról nőtt ki...
Utazni mi sem tervezünk idén nyáron...sem...én annak is örülnék ,ha legalább szabira el tudék menni végre,de egyszerűen nélkülem nem bírnak meglenni...
A héten a Trokába is készülünk ha meg jön az áru,sokan várjuk és megrohamozzuk!
Ma igyekszem korábban lefeküdni,holnap ha minden jól megy a cégtől jöhetek haza egyenesen,út közben számlákat akarok fizetni...