Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Délután tényleg pihentünk csak. Megint megnéztünk egy jó filmet, igazán érdekes. Nem régen ért haza a fiam, Neki is mondtam, hogy majd alkalomadtán nézze meg, mert szerintem érdekelni fogja. Sőt Gáborral is beszéltünk az előbb telefonon... Épp az előbb ért haza, mert nem volt otthon... Neki is említettem a filmet... majd berakom a ajánló topikba! :-)
Ilona!
Az jó ha vagy leves, vagy második van, így könnyebb a főzés... Én is igyekszek mindig 2 napra készíteni levest és másodikat is... Holnapig csak kitalálod, hogy milyen legyen a leves...
Jó előre vagy a téli kabátok kimosásával.. én még várok azokkal... szerintem még lesz hideg...
Zenét én is szeretek hallgatni, igazán jó lehet, így élőben! 
Ancsa!
Ma itt is tavaszias volt az egész nap, olyan jó is már... de tudom, hogy még nem lehet elkiabálni, nincs vége a télnek, ez csak egy kis ízelítő... de majd ideér... A cicáik remélhetőleg tényleg kifutkározták magukat, és éjjel jól viselkednek majd... 
Nekem is "Jar" volt itthon, amikor nincs "Cif"... most éppen a kifogyott Jar flakonba öntöttem a Cif-et... én azért azt szeretem a legjobban, mindig veszek 2-őt egyszerre, ha látom, hogy van...
A sütiből várunk ám majd egy kis kóstolót holnap, ha majd szelhető lesz! ... Ja és a takaróról is várom majd a fotót, kíváncsivá tettél! 
Ó de milyen szép színe van ennek a bornak, ami a pohárban van, de megkóstolnám most! ![]()
Aludjatok jól éjszaka! ![]()
Lia!
Remélem, hogy nem kezdődik el megint valami, hogy többen voltak... Még vasaltál is ma, de rendes vagy igazán! 
Annyit emlegettétek az almát, már ettem ma, de most megkívántam, tényleg csak a sárgából ettem, most megkóstolom a másikat is!