Sziasztok!
Margitka!
Köszi a finom kávét, a másodikat főzöm szükség van rá.
Nem tudtam jelentkezni, mert vendégek voltak. A receptet leírtam de már többett nem sikerültmert klső este is lett.
Jött a bártnőm tegnap ebéd után, jósokat mesélt. Gyalogolt Magyar Péterékkel és volt mit mesélni. Egész késő délutánig itt volt, utána meg jött a másik barátnőm. Na vele is jól elbeszélgettünk hét után ment haza.
Nem tudom, de most nem haladunk semmivel. Úgy érzem nem megy a muinka, vagy a nap telik el hamar. aMiondennel le vagyunk maradva. Ti nem tapasztaltátok ezt?
Hétvégén jönnek Leviék de még nem tudom pénteken, vagy csak szombaton,majd jeleznek. Intézni valójuk van mert egyébként most nem jöttek volna.
Egészségetekre, nagyon szép alkalomra koccintottatok! ...és még nagyon sokáig koccintsatok!
Ó de aranyos lehet a kis picurotok! Nagyon szép kiságyat kapott, ebben aztán hely van bőven a mozgásásnak! Gondolom, milyen örömmel vette birtopkba a sok játékokkal együtt!
Én borsólevest főzök, második halacska lesz ezt kért a férjem most. Finom új sárgarépával, karalábéval készül.
Lia!
Kicsit késve köszöntötelek, de annál nagyobb szeretettel! Tegnap elfoglaltak voltunk. Finom volt a fagyi biztosan, van mikor jobban esik mint a torta.
Jó nagy zuhi volt itt, de szerencsére jég nem esett. A szomszéd falvakban azért jó nagy károkat csinált a vihar!
Ancsa!
Nagyon finomakat főztél,az almás is guszta. Tegnap itt nagyon szép volt az idő, jó is volt kint ülni a barátnőmék is jól érezték magukat kint.