Válasz: Társalgás
Közben itt dörgések... és el is kezdett esni az eső.. Végeztünk a kajálással.
... A fiam gyorsan hazaszaladt.
Én mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,358 2,359 2,360 2,361 2,362 … 2,586 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Közben itt dörgések... és el is kezdett esni az eső.. Végeztünk a kajálással.
... A fiam gyorsan hazaszaladt.
Én mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ma már csütörtök van. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este a fürdés után hamar elaludtunk mind a ketten. Az éjjel viszont sokszor meg is ébredtünk... most óránként néztem rá az órára..
Aztán fél 6 előtt amikor megébredtünk végül, le is jöttünk a konyhába, majd ide a nappaliba, ahogy mindig is reggelenként...
Jelenleg 14 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 23-24 fokig emelkedhet ma a hőmérséklet. A szél most nem fúj, eső ma is várható, akár 6-9 mm is lehet.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma már kell főzni, gulyásleves és barátfüle lesz.
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka!
Köszi a reggeli kávét. Jaj, azok a gofrik, de csábitóak.
Sajnálom hogy ennyit szenvedsz a nem alvással, még jó hogy napközben tudsz pihenni egy kicsit.
A szememet egyelő nem műtik még, nincs annyira rossz, a doki szerint még lehet várni vele.
Szerencsére a dipotria nem változott sokat így maradhat a régi szemüveg. Sajnos a mosta lencsét nem teszik át új keretbe, az nem jó üzlet nekik, mert a lencse lenne drága, mivel multifokális lencsék.
Ancsa!
Szerencsére nem kellett ott hagyni a szemüveget, kicserélték gyorsan, csak ki kellett csavarozni és az újat feltették.
Szia Lia!
Ami az alvást illeti, időnként a férjem is így van... most is sokat volt fenn éjszaka... Valóban az nagyon jó, ha tudunk délutánonként egy kicsit pihenni. ![]()
Az jó ha nincs változás a szemeddel! .. De nagyon rafináltak az optikusok... 
Itt már tegnap este esett az eső, dörgött és villámlott is sokáig... de reggel kimentünk a kertbe, és megállapítottuk, hogy el lehet vetni az uborkamagokat... A férjem nagymamája nagy piacos volt, sokat árult a helyi kis piacon, és hozzá a házhoz is sokan jártak.. Ő mondta mindig, hogy az uborkát április 24-én, Szent György napján kell elvetni, akkor fog sikerülni! ![]()
De úgy látom, mintha újra borulna.. ezért még jobban örülök, hogy elvetettük az uborka magot! Tőlünk már eshet....
Sziasztok!

Margitka!
Nagyon sok finomságok készültek nálatok is! Én is sokat csináltam, csak ketten voltunk itthon. Leviék húsvét másnapján estére értek ide. Nem tudtak elmenni Olaszba, mert mikor hazajöttünk tőlük, a gyerek belázasodott elvitték az orvoshoz a dok.nő csinált tesztet és mondta covidos lett a gyerek. Utána már nem lett láza, húsvét előtti szombaton és még húsvét másnapján is voltak az orvosnál. Már akkor mondta, hogy elutazhatnak a mamáékhoz, így jöttek meg estére. Tegnap megünnepeltük előre a papa szülinapját és Anyák napját is köszöntöttek, ebéd után mentek haza. Laciék meg Montenegróban vannak, vetztek egy hat személyes lakókocsit, most azt tesztelik, ilyen lesz. Ők elsején jönnek haza, de mennek Zakopánéba is.
Leviék meg akkor indulnak el a tervezett útra. Zajlik az élet rendesen.
Igy teltek el az ünnepek.
Ma meg délelőtt takarítás volt, tegnap jó nagy eső esett, nagy széllel jött. Az udvar tiszta szemét lett tőle, én azt is rendbe tettem. Délután meg füvet nyír megint a férjem.
Akor hamarosan megint együtt lehettek a kis Hannával! A levegő változás milyen jót tett a gyereknek, jól aludt az éjjel!
Lia!
Igen sokat csináltam, de nem veszett kárba mert mindent bepakoltam a gyerekeknek!
Hamar letelt Neked is a szabadság, már menni kellett dolgozni. Gondolom, hogy megnőttek megint a gyerekek! Itt is nyúlik mind a három!
Ancsa!
Már régen készült ez a süti, pedig mindenki szereti. Nem kell sütni, hamar meg lehet csinálni. Őzgerincnek hívják itt, majd leírom a receptjét.
Nagyon szép lett ez a váza, praktikus és szépen mutat a virág is benne.
Szia Ilona!
Csodás gyöngyvirágcsokorral jöttél!
Épp tegnapelőtt délután vettem észre, hogy a terasz mellett is elkezdtek virágozni a gyöngyvirágok. Hú micsoda illat lesz itt, ha jönnek a gyerekek a jövő héten!
Jaj, nagyon sajnálom, hogy covidos lett az unokád! Szerencse, hogy ilyen hamar rendbe jött, és hozzátok legalább el tudtak menni ünnepelni. Akkor szép ünnepelés volt velük együtt! 
A Férjednek holnapra boldog születésnapot és jó egészséget kívánok, sok örömet a kedves családotok körében! ![]()
Na majd a jövő héten Laciékkal is tudtok ünnepelni veletek, készülhetsz újra!
... Biztos sokat mesélnek majd, hogy milyen is volt az új lakókocsival... használják szerencsésen sokáig majd! ... 
Tényleg szépen zajlik az élet, de úgy szép! 
A jövő hét elején már itt is megint kell nyírni a füvet... főleg, hogy eső is volt, gyorsabban nő...
Én is azt mondtam, hogy jót tett a kicsinek a kimozdulás otthonról! A mamát elég jól ismeri, mert Ő is igyekszik sokszor eljutni a gyerekekhez, már szerencsére nyugdíjas lett fél éve...
Kukucs...
Pihenés után ismét kimentünk a kertbe... az üvegház előtt épp csak elkezdett virágozni a lilaakác... de a két udvari lámpaoszlop között vezető fa, amin futott át az a sok ág, már tönkrement, le kellett vágni.. ezért a férjem hozott ki vastag vezető drótot, azt ráerősítettük mindkét lámpa tetejére, ahol jól oda is drótozta. Remélem, hogy jó erős lesz, és úgy majd szépen viríthat végig a virág... kb. 6 méter hosszan...
Persze még nem végeztünk a munkákkal... mert elkezdett szemetelni az eső... DE annak örülök, hogy délelőtt az uborka magok a földbe kerültek! 

Szervusztok,beestem már én is...Én jól aludtam,bár reggel nehezen ébredtem,folyton visszaaludtam...volna...de menni kellett ma is.Délután hazafele siettem eléggé,mert a telefonom egész nap viharokkal,meg záporokkal,zivatarokkal,sőt felhőszakadással ijesztgetett,szerettem volna előtte hazaérni,mert igen felhősödött is.,aztán a végén dörgött is,meg esett is egy -egy kicsit,de normális,áztató csendes eső volt,még szél sem..bár még fizettem némi számlát is,meg vettem egy szép nagy tanyasi csirkét,majdnem három kilós volt,gyönyörű nagy melle volt,és szép sárga,aztán még házitojást is vettem,meg némi retket,zöldhagymát!Hazaérve,gyorsan odatettem füstölt malacfarkat,szárazbabbal főni,mert megint bableves rendelés volt..aztán szétdaraboltam a csirkét,a fagyasztóba.Most lett kész a leves,még nagyon forró de fogok egy kicsit enni,nem merek éjszakára sokat
Ilona !
köszi majd megnézem mert van itthon babapiskótám,úgy látom az kell bele.Jó ,hogy hamar meggyógyult az unokád!Egészséggel,biztonsággal használják a lakókocsit!
Lia!
Köszi,szerintem én is belépek az optikushoz,mert nagyon nyomja az orromat a tappancs...
Margitka!
Ügyesek vagytok ,hogy már földben az uborka is,szerintem túl fáradt vagy ,azért is nem tudsz aludni éjjel,sokat dolgoztok!
Szia Ancsa!
Micsoda cicás képet hoztál! Bátor aki ilyen közel engedi a pohárhoz a cicusát... nem töri el? 
Akkor jó, ha siettél hazafelé... szerencsédre nem volt nagy eső addig, míg úton voltál! ... Utána sem? 
De még a számlafizetés és vásárlás is belefért az időbe...
Jó étvágyat a finom friss leveshez! De tényleg csak keveset ettél?... Már én sem merek 6 óra után sokat enni... aztán mégsem alszok jól... ami a munkavégzést illeti, hát mindig tartunk közben egy kis szünetet ám! ![]()
A vacsorán túl vagyunk, almát mandarint és narancsot is ettünk. Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot mára is! 
Tegnap este is a fürdés után hamar elaludtunk. Az éjjel megint pár alkalommal meg is ébredtünk... de azért hajnali 3 órától volt alvás fél 6-ig folyamatosan...
Aztán le is jöttünk a konyhába, majd ide a nappaliba, ahogy mindig is reggelenként...
Jelenleg 14 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 13-17 fokig emelkedhet ma a hőmérséklet. A szél most nem fúj, eső ma is várható, akár 9-12 mm is lehet. Most nagyon be van borulva...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma is kell főzni, zöldbableves és krumplis tészta készül majd.
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok a dolgozóból.
Munka előtt bekukkantot, remélem egy kicsit nyugisabb napunk lesz.
Éjszaka itt nagy eső volt, dörgött villámlott.
Margitka!
Jó hogy sikerült elvetnetek az uborkát, most jól jött rá az eső. Azért az idősek tudtak sok jó tanácsot adni.
Ilona!
Sok szeretettel köszönöm a férjedet születésnapja alkalmából, jó egészséget kívánok Neki.
A lakókocsit használják jó egészséggel a fiadék.
Örülök hogy hamar rendbe jött az unokád, sajnos most nagyon sok, elhúzódó betegségek vannak.
Ancsa!
Neked akkor könny kitalálni mit főzzél, a bableves a nyerő.
Az alvással én is hasonlóan vagyok, mikor jönni kell dolgozni, na akkor tudnék tovább aludni.
Lapok Previous 1 … 2,358 2,359 2,360 2,361 2,362 … 2,586 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás