Szervusztok,megjöttem!
Nálunk tuti nem látja meg a Maci az árnyékát,mert jó felhős idő van,még esett is egy kis eső.Jó sokáig maratunk ma ágyban majdnem fél 8 volt mikor felkeltünk,Laci főzött kávétbehozta nekem az ágyba,három macska mellettem volt még míg felkeltem.
Reggeli után,ami kocsonya volt,elsétáltunk a Lidl-be,semmi különös szükség nem volt semmire,de görög hét volt aztán ilyenkor szoktam néhány dolgot venni,ami csak olyankor van,mondjuk jó minőségű extraszűz olivaolaj,különböző olivabogyók,meg ouzó ,amit szeretünk mind a ketten.
Na most még ráadásnak,egy nagyon jó plüsbársony tréninget is sikerült vennem,25 %-al olcsóbban,szép egérszürke és nagyon kényelmes,örülök is neki.Bevásároltunk elég rendesen,ahoz képest, hogy semmit nem terveztünk igazán.Nem is akarok ma nagy főzést sem rendezni,már az ebéd sült kolbász,sült kruplival egyszerre a sütőben és savanyú káposzta mellé.Begyújtottunk és élvezzük az édes semmittevést...bár a pipere szekrényem már hetek óta segítségért kiált,hogy rakjak benne rendet,de valahogy nem érzek lelkierőt hozzá,hogy kipakoljam...
Lia!
Igen nagy megkönnyebbülés,hogy ezen túl vagyunk,ez minden évben elég nagy kiadás és mindig benne van a rizikó,hogy átráznak a fuvarosok..nálunk már nincsenek fatelepek, mint régen,hogy elmentél kiválasztottad,hazahozták..igaz itt nálunk régen is úgy ment ,hogy fel kellett iratkozni a tüzelőre,hónapokkal előre...aztán milyen szerencséd volt,olyat kaptál..van néhány ismerős fuvarosunk,akik még a szüleimnek is hordták már évek óta,aztán csak úgy becsengetnek, ha erre járnak,de van telefonszámunk is,ha kell tudjuk hívni őket.
Margitka!
Megnéztem az ajánlódat,a film elég kedves kis kalandfilm lehet,szeretjük az ilyet.
Később még benézek hátha van újdonság!Szép napot addig is.