Szia Ancsa!
Gyönyörű virágcsokorral jöttél! 
Akkor érdemes volt elmenni turizni... Használjátok fel sok mindenre, amiket sikerült beszereznetek! 
Finom ebédet készítettél, egészségetekre!
Pihenjétek ki magatokat, ha holnap munka lesz... hogy frissen kezdődjön a napotok! 
Én délelőtt dolgoztattam a mosógépet, de mire eljött a teregetés ideje, elkezdett szemetelni az eső... mivel a teraszunk fedett és oldalról is elég védett a fák miatt, oda ki teregettem a ruhákat... jól döntöttem, mert elég szeles volt a délelőtt, és szépen szellőztek, és száradtak is a ruhák...
Már 11 óra körül nem is esett az eső, kezdett kivilágosodni... Egyre kellemesebb is lett az idő. Ebéd után már be is szedtem a ruhákat, majdnem minden teljesen száraz lett fél 1-re...
De nem is akartam kint hagyni a ruhákat... Mivel úgy döntöttünk, hogy délután már nem főzök, majd holnap reggel frissen... ezért elindultunk Érdre... A férjemnek akartunk venni fürdőköpenyt, és új fürdőnacikat is, meg még pár apróságot...
Aztán még egy-két üzletbe elmentünk, mert én szintén akartam venni magamnak úszódresszt, mert abból csak egy van... fürdőruha és bikini az van több is, azt tudok cserélni... Szerencsére a 3. helyen kaptam is. Örülök, mert az a legjobb az úszáskor. 
Csak fél 4 előtt értünk haza kicsit fáradtan, mert sokat mászkáltunk, válogattunk... Meg már jó éhesek is lettünk...
De most már kajáltunk, és lehet pihenni. Ma nem is akarok csinálni semmit se...
A férjem már el is aludt a nappaliban...