Válasz: Társalgás

Szervusztok megint!
Egész délután heverésztem és borogattam a vállam,meg kenegettem a kenőccsel,jó alaposan lehűtötte és remélem segít is,mert gyulladásgátló és fájdalomcsillapító is van benne...egyszer még jártam így sok évvel ezelőtt,akkor is nagyon nehezen hoztam helyre,a jeges borogatás segített végül.
Kicsit depresszióba is estem,mert holnap lesz három éve mikor anyut is elvesztettem...Ezek a napok nagyon megviselnek,,minden előjön,ahogy hívogattam reggel óta délig telefonon és nem válaszolt,akkor már tudtam hogy baj van,rohantam ahogy tudtam,és mikor hallottam a tv-t azt hittem csak elaludt előtte,hiszen teljesen felöltözve, ülve találtam a kanapén,teljesen olyan volt mitha csak elszunnyadt volna tv-zés közben...mennyi minden történt azóta..azt sem gondoltam volna soha hogy ebben a házban fogok maradni,pedig anyu számtalanszor elmondta nekünk Lacival,hogy meglátjátok jó kis ház ez,jó lesz itt nektek...Utolsó percig reménykedtem ,hogy valami csoda folytán visszatér az emlékezete...olyan érzés nekem most is,mintha csak elutaztak volna,és egyszer csak hazatérnek...
Na ,ha erőt tudok venni magamon,csak fogok sütni valamit holnap az emlékére...csak a vállam jöjjön helyre...
Vásárolni is el kéne menni,de nem tudm mennyire fogok tudni menni,ma még a kabáromat is nagyon nehezen vettem fel,nem tudtam a karomat emelni...
Remélem tudok majd éjjel aludni,legutóbb fel kellett polckoljam a karom párnával,egy bizonyos pozícióba,csak úgy tudtam aludni...
Kellemes estét és szép álmokat mindenkinek.