Már itt is vagyok, bocsi, hogy az előbb csak bekiáltottam:))))
Egész nap ki volt kapcsolva a telefonom, most meg nem győzöm fölkapkodni, mert csörög egymás után...
Üzemlátogatáson voltam ma a Paksi Atomerőműben, óriási benyomást tett rám. Ne kérjétek, hogy írjam le amit láttam, mert úgy sem tudnám. Míg beszélt nekünk az üzem dolgozója, mintha értettem volna valamit az atom által termelt energia létrejöttét, de ha agyon ütnének sem tudnám visszamondani....Mindenesetre rendkívül érdekes volt. S bizony volt az üzemnek olyan területe, ami igencsak tekintélyt parancsolt!
A városi nyugdíjas szövetség által jutottunk hozzá ehhez az úthoz. Reggel 1/2 8-ra jött értünk az erőmű autóbusza s kb. 18-kor értünk haza. Oda-vissza 3-3 órás volt az út, az üzemben is 3 órát töltöttünk kb. Nem számítottunk rá, de még ebéddel is megvendégeltek bennünket - s mindezt térítésmentesen! Az egész nap ingyenes volt.
Több csoportot is láttunk, nagyon jól meg volt szervezve a látogatás, voltak más idősebb csoportok is, de iskolások és aktív korúak is.
Szóval - élmény volt, ha hallotok ilyen lehetőségről, föltétlenül éljetek vele.
Legalábbis engem mindig érdekelt az ország egyetlen atomerőműve, sosem gondoltam, hogy egyszer betehetem a lábam.
Még gyorsan visszaolvasom a mai napotokat, de utána már megyek a fürdőszobába, már alig várom, hogy vízszintbe helyezzem magam.
Margitkám,
Tegnap nehezen tudtam elaludni, így kerestem ismét egy filmet. Ismét a jutubon, nagyon remélem, hogy még ott van, mert csak kb. 20 percet néztem meg belőle, de nagyon-nagyon-nagyon tetszett, sajnos ma már nem lesz alkalmam végig nézni, de ha teheted, Te kukkants rá. Én legközelebb a hétvégén tudok rá időt szakítani.
Mindannyiótoknak jó éjszakát, szép álmokat kívánok!
Természetesen lemaradt a film címe:
Te nem vagy Te