Sziasztok, megjöttem! ... Igen, nem voltunk itthon, mert úgy döntöttem, hogy ma délután megyünk el gyógyszereket felíratni, ilyenkor nem sokan mozdulnak ki itthonról... Szerencsére jól tippeltem, elég hamar végeztünk, egy órán belül már itthon is voltunk...
Kati!
Az időjárás ezek szerint egyforma az országban... anyukám már reggel mondta, hogy volt eső Győrben... Itt is szemetelt még az előbb is...
Vigasztaljon a tudat, hogy csini lett a frizurád, és nem áztál el! 
Jó egészséges kaját készítettél! ... Én viszont íz orvostól kijőve beléptem a zöldségesbe, és vettem kölest, mert már fogyóban volt, de mindig odafigyelek rá, mert nagyon szeretem akár édesen, akár sósan elkészítve is. 
Remélem, hogy találtál jó filmet, és közben a horgolással is szépen haladsz!
Klári!
Tudom, hogy nem vigasztal, de itt is csepereg az eső most is... De ügyes voltál, ha Te is takarítottál, azzal jól lefoglaltad magadat! De ha elég kaja van, akkor mit akarsz készíteni... Kitaláltad már? 
Ilona!
Előfordul ám az ilyen velünk is... Ilyenkor én is nagyon bosszankodok ám, ha újra kell írni! 
Te is finomat főztél!... Utána jól esik a filmezés! Hajrá!
Ancsa!
A kávé nekem is naponta 2-szer kerül a poharamba! Amit hoztál, ebből holnap reggel csenek majd!
Tehát Bitta megkarmolt az éjszaka?.. Biztos Ő volt? 
Ez a ronda idő mindenkinek a hangulatát is rontja.. de azért se legyen igaza! Ne szomorkodjunk! 
Lia!
Látom, hogy közben Te is befutottál... Tegnap gondoltam Rád, hogy biztos sokáig dolgoztál, mert nem jöttél integetni sem este... De ezek szerint ma picit jobb volt. 
Nagyon finom tud lenni az oldalas, tartalmas étel!