Jó reggelt,szervusztok.
Ma is sikerült hajnali négykor már felébredni,Poci talált valamit a balkonon és azzal zakatolt,mig kiverte az álmot a szemünkből,kimentem a sötétben,megkerestem egy centis darab száraz kenyérhéj volt,azt verdeste,pofozta,a plexihez a balkon oldalán...Utána már persze nem nagyon sikerült visszaaludni...Atti kelt is 5 kor főzte a kávét...
Klárika!
Teljesen egyet értek Veled,szerintem együtt laknak és a fiatalok úgy gondolják,hogy örüljön nagymama, hogy megtűrik nem hogy még kutyát is vigyen oda...Jobb is ha ilyen helyre nem kerül,mert lehet a gyerekek bántanák,ha nem őt akarták volna,biztosan valami drága fajkutyát szeretnének,amit szintén nem fognak gondozni és szeretni csak amit új...majd a nagymamára marad végül az utána való takaritás,sétáltatás etetés,hiszen otthon van és egyéb dolga sincs.Utálom az ilyen embereket!
Babival szombaton beszéltem délelőtt,azt mondta még minden rendben Prücsivel,gondolkodott rajta hogy délután hazaviszi,megfürdeti,és sétál vele a környéken,hátha,valaki ismerős befogadná,és akkor ő is láthatja,ez a baj,hogy úgy szeretnénk ha még láthatnánk néha..Felajánltuk,hogy aki befogadja besegitünk az etetésbe és a sétáltatásba is ha kell.Rengetegen megosztották a Facen,de nem jelentkezik érte senki...Bárcsak hazahozhatnám én,senkinek nem adnám! 
Szép időnk lesz ma úgy látom,jó lenne még valahova kimozdulni ha sikerül,mig jó az idő..nem tudom Attinak lesz-e kedve,elég lusta mostanában.
Margitka!
Szuper az almás,olyan jó omlósnak látszik és a mazsola és dió igazi őszi jelleget ad neki és finom is lehet vele!