Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot, vidám szilveszterezést kívánok! 
Ancsa!
Most olvastam végig az esti bejegyzésedet, mert közben megjött a nagy fiam... Olvasom, hogy mi is történt Icával! Jaj, nagyon sajnálom! Jobbulást, és mielőbbi gyógyulást kívánok Neki!
Ilona!
Bizony, hogy nagyon finom a sajtos tallér! Azért az is számít, hogy milyen lisztet használunk... Általában csak tortákhoz és süteményekhez használtam a "Nagyi lisztet"... de most pont maradt sok az utolsó sütésnél... azt felhasználtam, tényleg megérte! 
A kókuszos és a tallért azért is szeretem csinálni, mert nem csak nagyon finomak., de napokkal előre el lehet készíteni, és sokáig ízletesek is maradnak!
De olvasom, hogy Ti is teszteltétek már este a finomságokat!
Én a fodrászkodást saját magamnak elhalasztottam, de nem is volt rá szükség, viszont január 3-ára kértem időpontot, akkor már jó lesz egy kicsit nyíratni a hajamból...
Ma már nem sok dolgom lesz, a férjem sok munkát bevállalt, mint mindig... én meg hagyom, mert nagyon finomakat tud kreálni! 
Lia!
Te sem tudsz unatkozni! A főnöködnek is szerencséje van Veled!
Azért még mára is van bőven feladatod. Biztos jó lesz a sok finomság ott is!
Mi kolbászt sütünk töltött csirkemellet és töltött karajt sütünk ma. Hozzá majd édesburgonya és krumplisaláta lesz.
Tegnap este a fürdés után hamar elaludtunk, és éjjel elég jól aludtam. Reggel meg felkeltünk ma már fél 6 előtt...
Jelenleg -1 fok van odakint. Majd délutánra pedig 0-2fokig emelkedik csak a hőmérséklet. A szél nem fúj, de köd van most is. Csapadék ma nem várható...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: