Hahó,megjöttem!
Nahát milyen furcsa egy nap volt ez a mai!!Reggel mert olyan korán keltem,úgy döntöttem,nem megyek taxival a munkába,hanem megvárom a buszt...persze onnan még sokat kell gyalogolnom a körgyűrűn a cégig,de szép volt az idő,Laci is el volt ma délelőtt foglalva,nem siettem...a kedvenc szupermarketem parkolóján kell átvágnom,megcsodáltam a krizantémokat,fotóztam is párat,ott árulják őket!Utána következik a Brico parkolója,aztán jutok ki a körgyűrűre...amint elhagytam az első parkolót,megláttam valamit az út közepén,pont a felező vonalon...mikor közelebb értem akkor látom hogy egy tálca friss miccs,amit akkor vehettek ,körülnéztem sehol nem volt egy lélek,szerencsére autó sem jött,kimentem,felszedtem,mai dátummal volt,friss,hideg,szerintem valaki az autója tetejére rakta,míg pakolászott,aztán ott is felejtette,a kanyarban pedig lecsúszott...úgyhogy hazahoztam,meg is sütöttük,ebédre,Laci örült neki,mert tökfőzeléket főztem sült kolbásszal,azt meg olyan nagyon nem szereti.
Közben míg sültek a húsok,összeállítottam a zserbót is,majdnem egy kiló lisztből jó nagy adagot sütöttem,most várom hűljön,aztán csokit olvasztok a tetejére.
De lehet már azt csak holnap...
Akartam vásárolni is hazafele,de már nem volt kedvem bemenni sehova,siettem haza.kicsit álmos vagyok,mert hajnali 4- kor vertek fel a macskák,de ma már nincs semmi dolgom,és remélem hátha holnap reggel tudok tovább aludni.