Válasz: Társalgás
Nem tudom mi történt,nagyon bosszankodtam mikor láttam hogy a fele írásom nem ment át,pedig egy hozzászólás volt,de teljesen eltűnt.
Szóval...tegnap nagyon soká értem haza,mert megkezdődtek Váradon a Nagyváradi ősz nevű fesztivál eseményei.Óriási felhajtás van,négy helyszínen folynak a vásárokkoncertek,előadások,sőt még a Kőrös vízén is volt bemutató az éjjel.A városban gólyalábon járkának felvonulók,mindenféle ruhákban,igazán szép és érdekes,de nekem olyan tömegiszonyom van hogy az ilyen eseményeket kerülöm agogy lehet...viszont tegnap nagyon bosszankodtam met a busz amivel haza szoktam jönni,nem jött át a központon,épp emiatt,hanem félútról visszafordult mire feleszméltem már megfordult,és akkor láttam, hogy egyedül vagyok,mindenki leszállt,háttal ültem,nem is vettem észre ...nem elég hogy visszavitt az indulási helyre,még tovább kellett menjek,majdnem odáig ahol laktam albérletben,hogy villamosra tudjak átülni,ami elhozott a Parkig,ahonnan gyalog értem haza végül...irtó fáradt voltam és ráadásul a kocsonyához is hozzá kellett fogni,ha megvoltak a körmök.
Ma szerencsére nem kellett olyan korán kelnem,a nap is jól telt,míg odavoltam,Laci mindent elmosogatott,felsöpörte az udvart,piacon járt,hozott dióbelet,a felét ledarálta,hozott a kedvenc borászatunkból egy palack,édes rosét,amit szeretek,bekészítette a kályhát,ha fáznánk estére.De olyan szép napos idő volt ma,szerintem nem gyújtunk be.Aztán elém jött a villamos megállóba hogy segítsen a csomagokat hazahozni.
Margitka!
Az enyém bordó,a Lacié a khaki tréning lett,egyforma.
Ma délután még egy csokit is főztem és a tortát is megtöltöttem.Beteszem a konyhámba.