Válasz: Társalgás
Most már túl vagyunk a vacsorán. Rendet raktam. Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,236 2,237 2,238 2,239 2,240 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már túl vagyunk a vacsorán. Rendet raktam. Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Már kedd van! Mindenkinek legyen nagyon szép a mai napja is! 
Tegnap este volt egy kevés szünet az esőzésben... de aztán éjszaka folyamatosan zuhogott... Hajnali fél 1-kor felébredtem és az ablakhoz is odamentem, akkor is nagyon szakadt... fél 3-ig nem is bírtam elaludni. aztán valamikor elaludtam...
Ma reggel pedig meg felkeltünk, ahogy mindig is, fél 6 után...
Most nálunk csak 14 fok van, délutánra majd ma 23-24 fok lehet. Eső mára is van jelezve még. 2-3 mm között is lehet.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!!
Ma nem kell főzni levest, bablevest vettem elő a fagyóból a férjemnek, és maradt még húsleves is nekem. Főzök egy kis krumplifőzeléket, ahhoz virsli és kolbász lesz főzve... ![]()
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Szervusztok!
Nálunk még reggel nem esett mikor munkába mentem,de aztán eleredt és hazafele már esőben jöttem, de csak normális eső van nem szakad,nem fúj a szél, csak esik,apró szemű eső. Az idő is lehűlt, ki is használtam, hogy alágyújtsak a kályhába gyűjtött cigisdobozoknak,macskaeledeles kartondobozoknak,már teljesen tele volt a kályha,a nagy melegben nem tudtuk elégetni ,most pillanatok alatt ellobbant.
Sütöttem rántott húst, vagy 20 szeletet,főztem mellé krumplipürét,várom Lacit hogy ebédeljünk.
Vettem szilvát a piacon de olyan finom, hogy így nassolom,nem sütöm meg.
Szia Ancsa!
A mai képet nem látom amit hoztál.... 
Megnéztem a szerkesztőben... a face-ról raktad be... azokat a képeket csak rövid ideig engedi a face látni máshol... de ezt már nagyon sokszor írtam... ![]()
.
.
Nálunk ma nem volt semennyi eső sem eddig. A szél fújdogál, és a nap is süt.
Jó sok szelet rántott húst sütöttél ki. Talán vendégeket is vártál? 
A szilva nagyon finom tud lenni, főleg, ha érett! ![]()
.
.
.
Ma felraktam az oldaladra a "Fordított almatorta cappucino krémmel" receptedet... De csak a felvágott szeletről látom a képedet... az előző oldalon nem láthatóak... ![]()
Sziasztok.
Kellemes délutánt kivánok.
Beindult a nagyüzem, sajnos megint nagyon sok beteg van, mindenféle tünettel. Ma ebéd után pihentünk egy kicsit. Tegnap itt is szinte egész nap esett, éjszaka is volt egy kiadós eső, most szép idő lett.
Margitka.
Szép szilvát vettetek, a mézet is jó áron vettétek. Kitudja a másik miből készül és horor áron árulják.
Ancsa.
Jó sok rántott húst sütöttél.
Gyorsan változott az idő, 1 hete még a melegtől szenvedtünk.
Szia Lia!
Mindig így indul a közösség a szünet után sajnos... Akkor nehéz napok várhatóak a dolgozóban! 
Az idő nagyon hasonló nálunk és nálatok is... de néztem az időképen, hogy keltre haladt a front...
Lehet, hogy majd még veszünk valamelyik nap szilvát, mert finom is, jó nagy könnyen haladtunk vele...
Margitka!
Egy fotóm sem látható az oldalon,nem tudom miért,egyet sem a Faceről teszek be,lementem a telefonomra,onnan teszem be.A sütim,meg a virágaim pedig sakját képek ,mégsem látszanak.Ha a faceről tenném be akkor nagyban lenne látható,mint az Ilonáé.Már kipróbáltam,azok idővel eltűnnek,de még a felirat sem látszik nekem,ami jelöli a képet.Szerintem meg fog jelenni később.
Ancsa!
Lehet, hogy hogy csak karbantartás van az oldalon, ahonnét beraktad a képeket.. Majd figyelem. ![]()
Azért a receptedet így is megnézheted: Fordított almatorta capuccino krémmel 
Margitka!
Köszönöm,biztos meg fog jelenni,mert minden fotót leptopról vagy telefonról szoktam feltenni
Túl vagyunk a vacsorán. Most már öntözni nem kell... Elmosogattam, rendet raktam a dinnyézés után. ![]()
Mára én el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek legyen nagyon szép a mai napja is! 
Tegnap egyáltalán nem volt eső, este 8 óra után már fürödtünk is... Éjszaka jól lehűlt a levegő, de nyitott ablaknál alszunk, így kellemes a levegő a hálószobánkban. Elég jól aludtam, 2 rövid megébredésem volt csak.
Ma reggel pedig felkeltünk, ahogy mindig is, fél 6 után...
Most nálunk csak 13 fok van, délutánra majd ma 25 fok lehet. Eső mára nincs jelezve hozzánk....
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!!
Ma kell főzni levest, zöldbab lesz, és krumplifőzelék maradt. Frissen főzök ki majd virslit kolbász is maradt. ![]()
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávénkat! Tegnap itt is egész nap esett az eső és jól meg is ázott a föld. Ma olyan vegyes idő volt, de az eső nem esett.
Mindenkinek van elfoglaltsága amint látom én is most tudok csakj itt lenni. Tegnap nem voltam valami jól, örültem hogy tudunk egy kicsit pihenni mivel esett az eső. Így nem tudtunk kint tevékenykedni.
Ma lepermeteztem a leandert a férjem is segaített, mert tetűs lett. Remélem hatással lesz a permetlé rá!
Ma főztem kelkáposzta főzeléket, szafaládét sütöttem rá. Holnapra is marad úgy főztem merrt intézős napunk lesz. Remélem ebédre haza tudunk jönni.
Ancsa!
Finom lehet ez a torta capuccino krémmel. Ezt a sütit szoktam sütni, csak másik fajta krémmel ás fordított almásnak nevezik.
Lia!
Beindult a suli vele együtt a betegségek mint mindig! A levegő is lehűlt észre is vették az idősek, mert a mentőket lehetett hallani elég gyakran.
Lapok Previous 1 … 2,236 2,237 2,238 2,239 2,240 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás